Test: Opel Corsa 1,0 Turbo 90 PS ecoFLEX 3d
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Test: Opel Corsa 1,0 Turbo 90 PS ecoFLEX 3d

15.253 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2015)

Όταν ο 1.000άρης turbo των 90 ίππων της Opel συνδυάζεται με το 3πορτο αμάξωμα του Corsa, τότε δημιουργείται η πλέον νεανική εκδοχή του μικρού best-seller μοντέλου.

Στα γρήγορα: 
• Είναι 1.000άρι turbo με 90 άλογα
• Καίει 4,3 λτ./100 χλμ.
• Κοστίζει από 13.067 ευρώ
• Δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας
+ Εμφάνιση, ποιότητα, απόδοση και λειτουργία κινητήρα, αίσθηση κιβωτίου, άνεση-ποιότητα κύλισης
- Πρακτικότητα, αίσθηση τιμονιού
Την 5η γενιά του Opel Corsa την υποδεχτήκαμε στη χώρα μας στα τέλη του 2014, με το γερμανικό μοντέλο να μας εισάγει μεταξύ άλλων και το νέο 3κύλινδρο 1.000άρη turbo βενζινοκινητήρα της μάρκας, σε εκδόσεις με 90 και 115 ίππους. Η πρώτη έκδοση είναι και αυτή που φιλοξενείται κάτω από το καπό του Corsa της δοκιμής μας, το οποίο διαθέτει το 3θυρο και πιο νεανικό αμάξωμα της γκάμας. Με τις πολύ καλές της επιδόσεις, τη λογική κατανάλωση καυσίμου, τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, αλλά και την τιμή των 13.067 ευρώ (το φθηνότερο turbo Corsa), αυτή η έκδοση είναι και η πιο πρέπουσα για το νεανικό κοινό της κατηγορίας.
Όμορφο εντός και εκτόςΣχεδιαστικά, το τρίπορτο Opel Corsa κερδίζει τις εντυπώσεις όντας ένα από τα πιο όμορφα μικρά της αγοράς. Σε σχέση μάλιστα με το 5θυρο μοντέλο υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις στο α λα κουπέ πίσω μέρος, το οποίο χαρίζει στο αυτοκίνητο και μια σαφώς πιο ελκυστική παρουσία. Εσωτερικά, η σε σχήμα «V» σχεδίαση του ταμπλό με τη μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών δημιουργεί μια σύγχρονη και ευχάριστη ατμόσφαιρα, παρά το μάλλον μουντό χρωματισμό των πλαστικών. Όμορφες από την άλλη είναι οι καρό επενδύσεις των καθισμάτων, ενώ πολύ προσεγμένη είναι η ποιότητα και η επιλογή των υλικών (μαλακό πλαστικό στο πάνω τμήμα του ταμπλό). 

Το εσωτερικό διατηρείται καλαίσθητο και ποιοτικό. Οι χώροι είναι καλοί για 4 επιβάτες και τις αποσκευές τους (285 λτ.).

Το εσωτερικό διατηρείται καλαίσθητο και ποιοτικό. Οι χώροι είναι καλοί για 4 επιβάτες και τις αποσκευές τους (285 λτ.).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto