Το εσωτερικό του Mokka δεν αλλάζει. Παραμένει σύγχρονο σχεδιαστικά και με ποιοτικά υλικά κατασκευής.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό του Mokka δεν αλλάζει. Παραμένει σύγχρονο σχεδιαστικά και με ποιοτικά υλικά κατασκευής.

Εσωτερικό: Μοντέρνα εμφάνιση, καλά υλικά και πρακτικότητα

41.079 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2015)

Το εσωτερικό του Mokka δεν αλλάζει σε σχέση με το παρελθόν. Η σχεδίασή του ακολουθεί τις πλέον σύγχρονες τάσεις, διαθέτοντας όλα τα στοιχεία εκείνα που του χαρίζουν μια high-tech εικόνα. Έτσι, στο άνω τμήμα της κονσόλας έρχεται μια ψηφιακή οθόνη 7 ιντσών πολλαπλών ενδείξεων, η οποία φέρει νέα γραφικά και interface για καλύτερη και πιο ευκρινή πλοήγησε σε όλα τα μενού του infotainment. Ακριβώς από κάτω της διακρίνονται οι αεραγωγοί για την ψύξη-θέρμανση, αλλά και τα πολλά κουμπιά για το χειρισμό του infotainment και του συστήματος κλιματισμού, που γεμίζουν την κονσόλα αλλά επιβαρύνουν την εργονομία. Ο πίνακας οργάνων από την πλευρά του είναι πλήρης και ευανάγνωστος, με κόκκινο φωτισμό των ενδείξεων και πλήρη οθόνη πληροφοριών. Πολύ καλή είναι η θέση οδήγησης, που στο Mokka της δοκιμής μας ήταν υπέρ-πλήρους ρυθμίσεων, περιλαμβάνοντας και ρύθμιση για τη μέση. Το τιμόνι από την πλευρά του διαθέτει διακόπτες για χειρισμό του trip computer και του συστήματος infotainment, είναι πλήρους ρυθμίσεων, αλλά με λίγο μεγάλη στεφάνη για τα γούστα μας.
Ποιοτικά υλικά και πρακτικότητα
Στο κομμάτι της ποιότητας, η Opel έχει «ντύσει» το εσωτερικό με ποιοτικά υλικά, μαλακά στην αφή, που αναβαθμίζουν την απτή ποιότητα του θαλάμου. Η συναρμογή και το φινίρισμά τους δεν είναι από τα top της κατηγορίας, όμως υπάρχει βελτίωση σε σχέση με πριν.
Στο πεδίο της πρακτικότητας, το εσωτερικό του Mokka προβάλει έναν λειτουργικό χαρακτήρα, διαθέτοντας μια σειρά από θήκες για μικροαντικείμενα, μεταξύ των οποίων και ένα επιπλέον καλυπτόμενο ντουλαπάκι μπροστά από το συνοδηγό, αλλά και εύκολα προσβάσιμες ποτηροθήκες. Με αφορμή τέλος και την υψηλή θέση οδήγησης, πολύ καλή είναι και η περιφερειακή ορατότητα, με πολλές γυάλινες επιφάνειες στο αμάξωμα και μεγάλους καθρέπτες.


Νέα γραφικά και ενδείξεις για το σύστημα infotainment, που θα απαιτήσει και πάλι κάποιο χρόνο εκμάθησης από τον οδηγό.

Νέα γραφικά και ενδείξεις για το σύστημα infotainment, που θα απαιτήσει και πάλι κάποιο χρόνο εκμάθησης από τον οδηγό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center