" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα Skoda Octavia G-Tec έρχεται να συνδυάσει τον οικογενειακό χαρακτήρα με αυτονομία 1.330 χλμ. και την κορυφαία οικονομία κίνησης, των μόλις 3,1 ευρώ για κάθε 100 χλμ!

Η νέα Skoda Octavia G-Tec διατίθεται στη χώρα μας σε 3 εξοπλιστικές εκδόσεις (Active, Ambition, Elegance).

Test: Skoda Octavia G-Tec 1,4 TSI

Διαβάστηκε από 54010 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/1/2015

Η νέα Skoda Octavia G-Tec έρχεται να συνδυάσει τον οικογενειακό χαρακτήρα με αυτονομία 1.330 χλμ. και την κορυφαία οικονομία κίνησης, των μόλις 3,1 ευρώ για κάθε 100 χλμ!

 
Στα γρήγορα:
• Κοστίζει από 18.410 ευρώ
• Κινητήρας διπλού καυσίμου με 110 άλογα
• Μέση κατανάλωση 3,5 κιλά φυσικού
αερίου ανά 100 χλμ.
• Έχει αυτονομία 1.330 χλμ.
• Δεν πληρώνει τέλη

+ Οικονομία κίνησης, συνδυασμένη αυτονομία, στιβαρότητα, οδική συμπεριφορά, ποιότητα κύλισης, χώροι επιβατών, τιμή

- Μείον 130 λτ στο πορτ μπαγκάζ, δίκτυο ανεφοδιασμού (προς το παρόν)

Η νέα Skoda Octavia αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στα μεσαία οικογενειακά αποτελώντας μια ολοκληρωμένη επιλογή έμφαση στην ευρυχωρία, στην πρακτικότητα, στην άνεση, στην στιβαρότητα και στο κορυφαίο Value for Money. Σήμερα και σε μια εποχή, που τα μοντέλα με φυσικό αέριο γίνονται περισσότερα και πιο γνωστά στο ευρύ κοινό, η Skoda λανσάρει την Octavia 1,4 TSI G-Tec, με πακέτο μέτρων οικονομίας GreenTec που διαθέτει κινητήρα διπλού καυσίμου και λειτουργεί με φυσικό αέριο ή με βενζίνη όταν εξαντληθεί το απόθεμα του πρώτου. Αισθητικά, η έκδοση της Octavia με φυσικό αέριο (CNG) δεν διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εκδοχές του μοντέλου. Διατηρώντας την κομψότητα του, 4,659 μ., αμαξώματος που έχει τις αναλογίες σεντάν, αλλά διαθέτει πρακτική πίσω πόρτα που ανοίγει μαζί με το τζάμι, η Octavia G-Tec δεν έχει ούτε καν λογότυπο, που να υποδηλώνει τη διαφορετικότητα της επιλογής. 

Με τιμή-κανόνι 18.410 ευρώ 
Η νέα Skoda Octavia G-Tec διατίθεται στη χώρα μας σε 3 εξοπλιστικές εκδόσεις (Active, Ambition, Elegance). Ακόμα και η βασική έκδοση Active παρουσιάζει εξοπλιστική αρτιότητα διαθέτοντας μια πλούσια λίστα στοιχείων (μεταξύ άλλων ESP, 7 αερόσακους, ημιαυτόματο κλιματισμό, ηχοσύστημα, ηλεκτρικές ευκολίες, υπολογιστή ταξιδίου). Η έκδοση αυτή κοστίζει 18.410 ευρώ (με απόσυρση και έκπτωση) τιμή που είναι εξαιρετικά καλή με δεδομένη την κατηγορία του αυτοκινήτου. Η Octavia G-Tec χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα αεριοκίνησης με τα SEAT Leon TGI, VW Golf TGI, Audi A3 g-tron. Η Skoda Octavia G-Tec Combi προσφέρεται από 19.610 ευρώ.

 
Υγραέριο - Υπολογίστε το ετήσιο όφελος
 *Συμπληρώστε τα 4 πρώτα πεδία, πατήστε "Υπολογισμός" και βρείτε το ετήσιο κέρδος
Χλμ. το χρόνο:
Μέση Κατανάλωση (λτ./100 χλμ.):
Tιμή Βενζίνης (€):
Tιμή Υγραερίου (€):
Κόστος Βενζίνης (€/έτος):
Κόστος Υγραερίου (€/έτος):
Ετήσιο Κέρδος (€):
Μείωση Κόστους (%):
O παραπάνω τύπος υπολογίζει ότι η μέση κατανάλωση ενός αυτοκινήτου με LPG είναι περίπου 20% περισσότερη, σε σχέση με ένα βενζινοκίνητο μοντέλο.