Το Scirocco εκφράζει πιο σπορ  χαρακτήρα στην έκδοση GTS, μέσω των αρκετών στοιχείων που εκείνη διαθέτει. H ποιότητα παραμένει στα γνωστά πολύ καλά επίπεδα, ενώ και οι χώροι είναι αμετάβλητοι.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Scirocco εκφράζει πιο σπορ χαρακτήρα στην έκδοση GTS, μέσω των αρκετών στοιχείων που εκείνη διαθέτει. H ποιότητα παραμένει στα γνωστά πολύ καλά επίπεδα, ενώ και οι χώροι είναι αμετάβλητοι.

Εσωτερικό: Σπορ διάκοσμος σε ένα γνώριμο εσωτερικό

27.343 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2017)

Το εσωτερικό της έκδοσης GTS προβάλλει ένα σπορτίφ ύφος σχεδιαστικά με τον διάκοσμο να είναι γνώριμος αλλά και ευχάριστος. Oι «πινελιές» αυτής της έκδοσης αφορούν στην μαύρη επένδυση της οροφής, τις διακοσμητικές λεπτομέρειες σε «Piano Black» στην κεντρική κονσόλα και τα οργανάκια (θερμοκρασία λαδιού, χρονόμετρο και πίεση turbo) στο ταμπλό. Τα λογότυπα GTS στα μαρσπιέ, τα αλουμινένια πεντάλ, οι κόκκινες ραφές του τιμονιού των καθισμάτων και του επιλογέα με το πάνω μέρος του να έχει σχήμα μπάλας του γκόλφ, όπως και οι κόκκινες ζώνες ασφαλείας, συμπληρώνουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα αυτής της έκδοσης. Η ποιότητα εξακολουθεί και είναι πολύ καλή, ενώ οι χώροι παραμένουν περιορισμένοι για τα κεφάλια άνω του μέσου ύψους επιβατών στα 2 πίσω ανεξάρτητα καθίσματα. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 292 λίτρων και αν και διαθέτει μικρό άνοιγμα είναι βαθύς.


Ομορφα και με καλή πλευρική στήριξη είναι τα μπάκετ καθίσματα της έκδοσης GTS, ακολουθώντας αισθητικά τον χρωματισμό του αμαξώματος.

Ομορφα και με καλή πλευρική στήριξη είναι τα μπάκετ καθίσματα της έκδοσης GTS, ακολουθώντας αισθητικά τον χρωματισμό του αμαξώματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto