Test: Yaris 1,4 D-4D
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Test: Yaris 1,4 D-4D

151.072 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2015)

Δοκιμάζουμε μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές της αγοράς, το Toyota Yaris, της οποίας η λίστα των πλεονεκτημάτων μεγαλώνει με τον 1,4 D-4D.

Στα γρήγορα: 
• Κοστίζει 14.040 ευρώ
• Είναι 1,4 diesel με 90 PS
• Καίει 3,8 λτ./100 χλμ.
• Δεν πληρώνει τέλη
+ Κατανάλωση-επιδόσεις, Ποιότητα κατασκευής, Χώροι πρακτικότητα
4 αερόσακοι στη βασική έκδοση Cool
Με τα μικρά να καταλαμβάνουν το 43,6% των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς, το ποσοστό των diesel (συνολικά) να βρίσκεται στο 61,5% και το Toyota Yaris να κυριαρχεί στις πρώτες θέσεις των συνολικών πωλήσεων, με το 80% να αφορά στην πετρελαιοκίνητη έκδοσή του, είναι λογικό η σκέψη μας να πάει αμέσως στο «τι έχουν κάνει οι Ιάπωνες τεχνικοί, ώστε το Toyota Yaris, μετά από αυτήν την ανανέωση, να παραμείνει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων». Σύμφωνα με τους ίδιους, πάντως, για την ανανέωση του ιαπωνικού μικρού επενδύθηκαν 85 εκ. ευρώ, χρειάστηκαν 586.000 εργατοώρες και κατασκευάστηκαν 1.000 καινούρια μέρη. 
Λόγια, τελικά,  που δεν είναι «εντυπωσιασμού», αφού και στην πράξη το ανανεωμένο Yaris καταφέρνει να είναι καλύτερο από πριν. 
Από 14.040 ευρώ
Το ανανεωμένο Toyota Yaris έρχεται στις ίδιες τιμές με αυτές της προηγούμενης γενιάς. Συγκεκριμένα, ξεκινά από τα 13.970 ευρώ στη βασική έκδοση 1,4 D-4D 5d Cool, η οποία περιλαμβάνει όλα τα βασικά όπως 4 αερόσακους (7 στις επόμενες εκδόσεις), ESP, A/C, το ηχοσύστημα Touch&Go με την 7 ιντσών οθόνη και χειριστήρια στο τιμόνι, δύο ηλεκτρ. παράθυρα και καθρέφτες, καθώς και φώτα ημέρας.

Δοκιμάζουμε μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές της αγοράς, της οποίας η λίστα των πλεονεκτημάτων μεγαλώνει στο ανανεωμένο Yaris.

Δοκιμάζουμε μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές της αγοράς, της οποίας η λίστα των πλεονεκτημάτων μεγαλώνει στο ανανεωμένο Yaris.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto