Νέα σχεδίαση και βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής για το εσωτερικό του Toyota Yaris. 
Η βελτίωση της ηχομόνωσης είναι αισθητή στην πετρελαιοκίνητη έκδοση.

Νέα σχεδίαση και βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής για το εσωτερικό του Toyota Yaris. Η βελτίωση της ηχομόνωσης είναι αισθητή στην πετρελαιοκίνητη έκδοση.

Εσωτερικό-Χώροι: Αίσθημα ανώτερης ποιότητας και ευρυχωρίας

151.190 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2015)

Η ιδιαίτερη έμφαση που έχει δοθεί από τους τεχνικούς της Toyota στον τομέα NVH (Noise, Vibration, Harshness), γίνεται περισσότερο αντιληπτή στην πετρελαιοκίνητη έκδοση της δοκιμής μας, αφού σε σχέση με το προ ανανέωσης μοντέλο η καμπίνα είναι αισθητά πιο ήσυχη (στο ρελαντί και στον αυτοκινητόδρομο). Ενδεικτικά, ο θόρυβος στην καμπίνα έχει πέσει κατά 1 db στα 120 χλμ./ώρα (68,5 από 69,5 db). Για να επιτευχθεί αυτό βελτιώθηκε η ακαμψία της δομής κατά 20%, εμπρός χρησιμοποιήθηκε άλλο υλικό στήριξης του παρμπρίζ, η δομή του αυτοκινήτου ενισχύθηκε σε 36 επιπλέον σημεία, έχουν τοποθετηθεί νέες τσιμούχες και πιο παχιές μοκέτες, ο πίσω ημιάκαμπτος συνδυάζεται με πιο μαλακά ελατήρια και silent blocks, ενώ πιο μαλακά ελατήρια έχουν τοποθετηθεί και εμπρός.
Ωστόσο, πέραν της βελτιωμένης ηχομόνωσης, στο αίσθημα ανώτερης ποιότητας συμβάλλει αισθητά και η νέα σχεδίαση σε συνδυασμό με την επιλογή καλύτερων υλικών. Αναλυτικά, όλη η πρόσοψη του ταμπλό του Yaris είναι καλυμμένη από μαλακό υλικό, ενώ καλύτερα είναι τα υλικά στις πόρτες. Αναφορικά, έπειτα, με τους χώρους, αλλαγές δεν υπάρχουν σε σχέση με πριν και έτσι το Toyota Yaris παραμένει ένα από τα μοντέλα με την καλύτερη εκμετάλλευση του εσωτερικού χώρου. Πίσω θα καθίσουν με άνεση δύο ενήλικες, ενώ ο χώρος αποσκευών των 286 λτ. βρίσκεται στον μέσο όρο της κατηγορίας. Πολύ καλή τέλος είναι και η εργονομία. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN