Χωρίς σχεδιαστικές ακρότητες το εσωτερικό του νέου Hyundai i20 σε κερδίζει με την εμφάνισή του, η οποία στα σημεία θυμίζει το μεγαλύτερο i30.

Χωρίς σχεδιαστικές ακρότητες το εσωτερικό του νέου Hyundai i20 σε κερδίζει με την εμφάνισή του, η οποία στα σημεία θυμίζει το μεγαλύτερο i30.

Εσωτερικό: Μοντέρνο και εργονομικό

138.342 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2015)

Χωρίς σχεδιαστικές ακρότητες το εσωτερικό του νέου Hyundai i20 σε κερδίζει με την εμφάνισή του, η οποία στα σημεία θυμίζει το μεγαλύτερο i30. Ο πίνακας οργάνων είναι λιτός, αλλά παρέχει όλες τις πληροφορίες, ενώ τακτοποιημένη είναι και η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας. Στο πάνω μέρος βρίσκονται τα χειριστήρια του συστήματος infotainment, ενώ ένα «σκαλί» πιο κάτω τοποθετούνται αυτά του κλιματισμού.
Όσον αφορά στην ποιότητα και στη συναρμογή, αυτές είναι καλές για τα δεδομένα της κατηγορίας. Το ταμπλό μάλιστα δίνει την αίσθηση ότι καλύπτεται από αφρώδες, μαλακό υλικό, όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για μαλακή επένδυση. Την ίδια αίσθηση δεν την λαμβάνεις από τα πλαστικά στη βάση της κεντρικής κονσόλας και στα πλαϊνά των θυρών.
Έπειτα, στο κομμάτι της εργονομίας ο οδηγός δεν θα δυσκολευτεί να βρει αυτό που ψάχνει. Η μόνη μας ένσταση αφορά στη βάση, η οποία βρίσκεται ψηλά στο ταμπλό και ταιριάζει σε smartphone άνω των 5 ιντσών και με την θύρα mini-usb στο κάτω μέρος του, όχι στο πλάι.
Τέλος, αρκετές είναι οι θέσεις για να αποθηκεύσεις τα μικροαντικείμενα της καθημερινότητας (όπως κινητό, κλειδιά, πορτοφόλι). Ωστόσο θα θέλαμε μεγαλύτερες τις θήκες στα πλαϊνά των μπροστινών θυρών. Χωράνε μεν ένα μισόλιτρο μπουκάλι του νερού, είναι όμως λίγο στενές για να τοποθετήσεις κάτι πιο φαρδύ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center