Η νέα Mercedes SL (στη φωτό η υπάρχουσα) που αναμένεται το 2020 θα μεγαλώσει ελαφρώς σε διαστάσεις, ώστε να χωρέσουν σε αυτή τέσσερα καθίσματα.

Η νέα Mercedes SL (στη φωτό η υπάρχουσα) που αναμένεται το 2020 θα μεγαλώσει ελαφρώς σε διαστάσεις, ώστε να χωρέσουν σε αυτή τέσσερα καθίσματα.

Τετραθέσια η νέα Mercedes SL;

3.692 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2016)

Για να αποφευχθεί ο «κανιβαλισμός» με τη νέα Mercedes-AMG GT Roadster, φαίνεται πως η επόμενη γενιά της Mercedes-Benz SL θα μεταμορφωθεί σε ένα ανοικτό μοντέλο 2+2 θέσεων.

Φαίνεται πως η επόμενη γενιά της Mercedes-Benz SL θα μεταμορφωθεί σε ένα τετραθέσιο ανοικτό μοντέλο, καθώς οι Γερμανοί θέλουν να τη διαφοροποιήσουν από τη νέα Mercedes-AMG GT Roadster.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα Mercedes SL θα μεγαλώσει ελαφρώς σε διαστάσεις, ώστε να χωρέσουν σε αυτή τα τέσσερα καθίσματα. Πιθανό είναι επίσης το αυτοκίνητο να αποκτήσει και τετρακίνητη έκδοση, αν και στάνταρ θα είναι η πίσω κίνηση.
Γεννάται, όμως, και ένα άλλο ζήτημα, που αφορά στο πώς θα ξεχωρίζει η επόμενη SL που αναμένεται το 2020, από την μικρότερη E-Class Cabriolet και τη μεγαλύτερη S-Class Cabriolet. Φαίνεται πως η απάντηση θα έχει να κάνει με το χαρακτήρα της, καθώς η SL θα είναι ένα όχημα 2+2 θέσεων και όχι ένα καθαρά 4θέσιο ανοικτό μοντέλο.
 
Ανανεωμένη αναμένεται να είναι και η γκάμα των κινητήρων της νέας Mercedes-Benz SL, η οποία κατά τα φαινόμενα θα περιλαμβάνει το νέο 6κύλινδρο σε σειρά 3λιτρο turbo σύνολο που θα κάνει ντεμπούτο στην ανανεωμένη S-Class. Το παρόν θα δώσει και το 4λιτρο V8 twin-turbo μοτέρ της AMG, το οποίο θα τροφοδοτεί την έκδοση SL 63. Ωστόσο, η κορυφαία SL 65 μάλλον θα διατηρήσει τον 6λιτρο V12 twin-turbo κινητήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center