Στην εικόνα βλέπετε το πρωτότυπο Le Fil Rouge.

Τετράθυρο κουπέ το νέο Hyundai Sonata

2.119 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2019)

Το 2019 θα είναι πολύ σημαντικό για τις Hyundai, Kia και Genesis. Οι τρεις μάρκες της Νότιας Κορέας θα λανσάρουν τουλάχιστον 13 νέα μοντέλα στους επόμενους 10 έως 12 μήνες και η νέα γενιά του Sonata θα είναι ένα από αυτά.

Όπως φαίνεται η Hyundai έχει μεγάλα σχέδια για το νέο της μοντέλο, το οποίο θα αντλήσει πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία που συναντήσαμε το προηγούμενο έτος στο πρωτότυπο Le Fil Rouge. Το νέο Sonata  θα προσφερθεί ως τετράθυρο κουπέ, που θα συνδυάζει χαρακτηριστικά όπως αυτά του σπορ σχεδιασμού, του χαμηλού προφίλ, αλλά και της κομψότητας.
 
«Το νέο Sonata είναι πρόκληση για εμάς προφανώς μόνο και μόνο επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι η αγορά συρρικνώνεται από την κυριαρχία των SUV», ήταν τα λόγια του επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρείας SangYup Lee.   
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως μέρος της γκάμας του νέου Sonata θα είναι και η βάγκον έκδοση. Πρόσφατες αναφορές των διεθνών μέσων κάνουν λόγο πως η Hyundai θα πουλήσει τη συγκεκριμένη έκδοση αποκλειστικά στην Ευρώπη και με αυτόν τον τρόπο θα αντικαταστήσει το «γερασμένο» i40.
 
Τέλος, όσον αφορά το μέρος που θα κάνει το ντεμπούτο του το νέο Hyundai Sonata, το πιθανότερο σενάριο είναι να το πραγματοποιήσει στο Auto Show της Νέας Υόρκης αργότερα φέτος, με τις πωλήσεις να ξεκινούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

VW LEASEPRO
test center