Ferrari 458 Italia
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ferrari 458 Italia

Τη «βαρέθηκε» ο Justin Bieber

2.151 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2017)

Ο Justin Bieber ανανεώνει συνεχώς τη «χλιδάτη» συλλογή αυτοκινήτων του και αυτή τη φορά έβαλε πωλητήριο στην Ferrari 458 Italia, η οποία θα δημοπρατηθεί στην Αριζόνα.

Είναι γνωστή η αδυναμία του διάσημου Pop τραγουδιστή Justin Bieber για τα πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα, ο οποίος είχε στη κατοχή του μια βελτιωμένη Ferrari 458 Italia, όμως πλέον δείχνει να μην είναι ενθουσιασμένος με το Ιταλικό  Supercar, καθώς έβαλε πωλητήριο.

Ferrari 458 Italia

Ferrari 458 Italia

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ύστερα από λίγο διάστημα αγοράς της Ferrari, ο Justin Bieber στράφηκε προς την West Coast Customs, για μια σειρά τροποποιήσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός αισθητικού κιτ αναβάθμισης από τη Liberty Walk, το οποίο αποτελούνταν από τη μπλε ματ απόχρωση, τις 20 ιντσών Forgiato ζάντες και το εξελιγμένο ηχοσύστημα.
Σε κάποιο μικρό τρακάρισμα στην Καλιφόρνια είχε εμπλακεί το πολυτελές αυτοκίνητο του τραγουδιστή, αλλά ο οίκος δημοπρασιών επιβεβαιώνει με σιγουριά πως οι αερόσακοι δεν έχουν ανοίξει.
Η δημοπρασία ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αριζόνα και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Ιανουαρίου. Όσον αφορά το κομμάτι της τιμής, μια μεταχειρισμένη Ferrari 458 Italia κοστολογείται περίπου στις 150.000 ευρώ, όμως ένα λάβουμε υπόψη τον διάσημο προκάτοχό της ίσως και να αλλάξει το κόστος.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center