Ένα ακόμα σχέδιο που φέρεται να δείχνει την επερχόμενη Ferrari Purosangue έκανε την εμφάνισή του.

Θα είναι έτσι η Ferrari Purosangue;

3.222 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2019)

Ένα ακόμα σχέδιο που φέρεται να δείχνει την επερχόμενη Ferrari Purosangue έκανε την εμφάνισή του.


Πριν από λίγο καιρό η Ferrari επιβεβαίωσε ότι το πρώτο της SUV θα φέρει το όνομα Purosangue, ωστόσο από τότε μέχρι τώρα έχουμε μείνει σε αυτό το σημείο, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια νέα επίσημη πληροφορία. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν σταματήσει να εργάζονται πάνω σε πιθανά σχέδια του μοντέλου.
 
Ένας από αυτούς δημοσίευσε τη δουλειά του στο διαδίκτυο δίνοντας το δικό του στίγμα για το πώς θα είναι η Purosangue όταν κάνει την επίσημη εμφάνισή της στο κοινό.
 
Μπορούμε να δούμε πως το σχέδιο έχει πολλά δανεικά στοιχεία από τη SF90 Stradale, κάτι στο οποίο ίσως έχει παίξει ρόλο η έντονη φημολογία που έχει υπάρξει ότι η νέα Ferrari θα είναι υβριδική. Από κει και πέρα βλέπουμε την ποδιά στον πρόβολο να μοιάζει με αυτή της Portofino, ενώ οι τροχοί θυμίζουν αυτούς της 488 Pista. Τέλος η συνολική γραμμή του σχεδίου είναι εμπνευσμένη από την Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.
 
Να θυμίσουμε πως η φημολογία που έχει αναπτυχθεί θέλει την Purosangue να εξοπλίζεται με ένα υβριδικό V6 κινητήρα, ο οποίος θα εξυπηρετεί μια ξεχωριστή σειρά σπορ αυτοκινήτων. Παράλληλα λέγεται πως το μοντέλο θα μπορεί μέσω διαφορετικών modes οδήγησης να προσαρμόζει τον τρόπο οδήγησης από την άσφαλτο σε πιο δύσκολες επιφάνειες.
 
Η Ferrari Purosangue υπολογίζεται να κάνει την εμφάνισή της το 2022.

AUTOFIT PASXA
vw