• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, βασικός στόχος του νέου συστήματος είναι ο εξεταστής και ο εξεταζόμενος να μην έχουν καμία προσωπική επαφή.

Τι αλλάζει στα διπλώματα οδήγησης

Διαβάστηκε από 2714 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/1/2018

Σημαντικές διαφοροποιήσεις προβλέπονται στο νέο τρόπο εξετάσεων στα διπλώματα οδήγησης. Δείτε τις αλλαγές.

 
Ριζικές αλλαγές προβλέπονται στον τρόπο που εξετάζονται οι υποψήφιοι για να λάβουν το σύστημα οδήγησης όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Ν. Μαυραγάνης.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, βασικός στόχος του νέου συστήματος είναι ο εξεταστής και ο εξεταζόμενος να μην έχουν καμία προσωπική επαφή ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα «λαδώματος» του εξεταστή. Για να γίνει αυτό, το σύστημα προβλέπει ότι η εξέταση των υποψηφίων θα γίνεται μέσω καμερών και μικροφώνων που θα εγκατασταθούν στα αυτοκίνητα εξέτασης, μέσω των οποίων ο εξεταστής θα δίνει εντολές και θα παρακολουθεί τον εξεταζόμενο. 
 
Μάλιστα, για να διασφαλιστεί ακόμα περισσότερο ότι εξεταστής και εξεταζόμενος δεν θα γνωρίζονται, ο εξεταστής θα πρέπει να είναι σε διαφορετική πόλη από αυτή του εξεταζόμενου ενώ θα επιλέγεται μετά από κλήρωση.

Τέλος, όσον αφορά τους ελέγχους στα θεωρητικά μαθήματα, μαθαίνουμε πως θα υπάρχουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε καθημερινή βάση.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός