Η 16η Απριλίου του 2019 αποτελεί μία πολύ σημαντική ημερομηνία για τη Lotus.

Τι ετοιμάζει η Lotus; (+vid)

1.602 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2019)

Η 16η Απριλίου του 2019 αποτελεί μία πολύ σημαντική ημερομηνία για τη Lotus και η μάρκα το έκανε γνωστό με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Η μάρκα με ανάρτησή της στο Facebook, αποτύπωσε τη προαναφερόμενη ημερομηνία πάνω σε ένα κίτρινο φόντο, χωρίς ωστόσο να προχωράει σε περισσότερες πληροφορίες. Φυσικά και το teaser θα αφορά την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου, ωστόσο αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι εικασίες.
 
Οι πρώτες φήμες θέλουν τη Lotus να έχει στα πλάνα της να παρουσιάσει ένα SUV, ωστόσο κάτι τέτοιο θα λέγαμε πως δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Τα πιο ρεαλιστικά σενάρια θέλουν τη μάρκα να συστήνει ένα νέο πρωτότυπο hypercar το οποίο θα δημιουργήσει με τη βοήθεια της Williams. Το μοντέλο λέγεται πως θα πάρει την ονομασία Omega και θα έχει ισχύ που θα ανταγωνίζεται την Aston Martin Valkyrie.
 
Τέλος το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει πως η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα νέο σπορ αυτοκίνητο, κάτι το οποίο είχε αναφέρει σε παρελθοντικές δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της Lotus Cars, Phil Popham που μιλούσε για το νέο αυτοκίνητο, το οποίο βασίζεται στην τρέχουσα αρχιτεκτονική της Lotus.
 
Όπως και να έχουν τα πράματα η Τρίτη 16 Απριλίου αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα ημέρα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.
 

NEO TRANSPORTER
test center