• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Captur θα βασιστεί πάνω στην νέα CMF-B πλατφόρμα της Renault-Nissan.

Θα είναι μεγαλύτερο, θα λανσάρει πιο πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο, αλλά θα παραμείνει ευρύχωρο, πρακτικό και ευχάριστο.

Renault Captur: Θα κάνει τη διαφορά...

69.916 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/6/2019

What is new
- Δεύτερη γενιά Captur 
- Mικρή αύξηση μήκους
- Καλύτερη ποιότητα, μεγαλύτερες οθόνες

Πρεμιέρα το 2019
Το Renault Captur είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα αυτής της κατηγορίας, καταφέρνοντας μάλιστα να ηγείται αυτής σε επίασυνεχίσει η Renault με τη δεύτερη γενιά του μοντέλου, που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του προς τα τέλη του έτους που διανύουμε. Το νέο Captur είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το πρωτότυπο Symbioz της Φρανκφούρτης του 2017 και κατόπιν από το νέο Clio (βλ. Νέα Διεθνή σελ. 10). Βασική διαφορά στον τομέα της εμφάνισης θα προκύψει από την αλλαγή στις διαστάσεις αφού το Captur λέγεται ότι από τα 4,12 μέτρα θα ανέβει στα 4,20. Μεγάλος πρωταγωνιστής θα είναι τα εμπρός φώτα με το χαρακτηριστικό «δάκρυ» στο κάτω μέρος τους, φυσικά η μεγάλη μάσκα και το επίσης «γενναιόδωρο» σήμα της εταιρείας στο κέντρο.

Στο εσωτερικό του, εκτός από τους μεγαλύτερους χώρους και την τονισμένη πρακτικότητά του, αναμένεται να είναι σημαντικά πιο digital και high-tech με μεγάλες ψηφιακές οθόνες και νέα συστήματα υποβοήθησης, συμπεριλαμβανομένου και ενός συστήματος ημιαυτόνομης οδήγησης. Πλήρη αναβάθμιση αναμένουμε και στον τομέα των υλικών με περισσότερα μαλακά πλαστικά να βρίσκουν χώρο μέσα στο Captur.

Αλλο μεγάλο πεδίο αλλαγής σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, εντοπίζεται στα μηχανικά του μέρη και χαρακτηριστικά. Για αρχή, ο 0,9 TCe κινητήρας των 90 ίππων θα δώσει τη θέση του στον νέο 1.000άρη TCe με απόδοση 95 ίππους, ενώ την γκάμα στους βενζινοκινητήρες θα πλαισιώσει και ο νέος 1,33 λτ. κινητήρας του ομίλου, με 115, 140 και 160 ίππους. Από την άλλη οι ντίζελ προτάσεις θα στηριχτούν στον 1,5 dCi κινητήρα με 95 και 110 ίππους. Το πιο ουσιαστικό νέο στοιχείο αφορά την προσθήκη mild υβριδικής τεχνολογίας με δίκτυο 48 βολτ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ