Τι αγοράζω με την Mercedes A 180 των 27.650 ευρώ
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι αγοράζω με την Mercedes A 180 των 27.650 ευρώ

72.298 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2022)

Η Mercedes A-Class προσφέρεται από 27.650 ευρώ στην έκδοση A 180, όντας ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από τη βασική Α 160. Aξίζει;

Mercedes A-Class Α 180 από 27.650 ευρώ

Η Mercedes A-Class αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές για όσους θέλουν να συνδυάσουν ένα hatchback μικρομεσαίο με τον premium χαρακτήρα που προσφέρει στα μοντέλα της η γερμανική φίρμα. Το πιο compact «αστέρι» της Mercedes, που διατηρεί τα πρωτεία στις πωλήσεις της μάρκας στην Ελλάδα, έχει στην φαρέτρα του πλήθος εκδόσεων, με την A 180 να είναι μία από τις δημοφιλέστερες.
 
Η Mercedes A 180 έρχεται με τιμή από 27.650 ευρώ και κατοικοεδρεύει ένα «σκαλοπάτι» πάνω από τη βασική έκδοση, όντας πιο ισχυρή και με περισσότερο εξοπλισμό από την Α 160 των 109 ίππων. Το premium μοντέλο έχει υψηλής ποιότητας κατασκευή και συναρμογή μέσα στην καμπίνα, ενώ παράλληλα ενσωματώνει τεχνολογίες από μεγαλύτερα και πιο ακριβά «αστέρια». Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προσφέρει...


Η A-Class είναι το best seller μοντέλο της Mercedes-Benz στην Ελλάδα και η A 180 των 136 ίππων μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές ανάμεσα στη γκάμα του premium μικρομεσαίου hatchback.

Η A-Class είναι το best seller μοντέλο της Mercedes-Benz στην Ελλάδα και η A 180 των 136 ίππων μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές ανάμεσα στη γκάμα του premium μικρομεσαίου hatchback.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Δυναμική και εκλεπτυσμένη

Εμφανισιακά η Α 180 δεν έχει πολλά να ζηλέψει σε σχέση με τις πιο πλούσιες εκδόσεις. Η μάρκα προσφέρει μάλιστα πολλές επιλογές εξατομίκευσης, οι περισσότερες εκ των οποίων προαιρετικές, που είναι σε θέση να κάνουν το αυτοκίνητο ακόμη πιο δυναμικό και εκλεπτυσμένο με λίγα παραπάνω ευρώ. Η δυναμική και εκλεπτυσμένη εικόνα θα λέγαμε ότι είναι τα δύο βασικά στοιχεία τα οποία κάνουν την A-Class να ξεχωρίζει στο δρόμο διατηρώντας την υψηλή αισθητική του «αστεριού».

Εσωτερικό: Mε δύο οθόνες και φουλ εξοπλισμό

Όπως και στο εξωτερικό, έτσι και το εσωτερικό διαφέρει ελάχιστα από τις εκδόσεις που βρίσκονται πιο ψηλά σε τιμή. Αρχικά όποιος βρεθεί στην καμπίνα της Α 180 θα συναντήσει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX με τις δύο οθόνες των 7 ιντσών (προαιρετικά προσφέρονται οι οθόνες των 10,25 ιντσών). Ο διάκοσμος είναι μίνιμαλ και προσεγμένος, ενώ η συναρμογή είναι αδιαμφισβήτητα ποιοτική. Η A-Class μπορεί να μεταφέρει άνετα 4 επιβάτες και να προσφέρει αρκετό χώρο για τα πόδια, αλλά και αρκετό «αέρα» πίσω από τα κεφάλια τους. Ο χώρος αποσκευών υπολογίζεται επίσημα στα 370 λίτρα.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα όσα είναι απαραίτητα σε ένα σύγχρονο και τεχνολογικά εξελιγμένο αυτοκίνητο. Εκτός των δύο οθονών του συστήματος MBUX, η έκδοση Α 180 περιλαμβάνει: 7 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα,μπροστά και πίσω, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, αυτόματο κλιματισμό, sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργειών με δερμάτινη επένδυση, cruise control, ηχοσύστημα, ζάντες 16 ιντσών, προβολείς αλογόνου με φώτα πορείας LED, προβολείς ομίχλης, κάμερα οπισθοπορείας, υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής κ.ά..

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda