H διαδικτυακή εκπομπή Warped Perception, μέσω μίας Mercedes E-Class θέλησε να δείξει τι ακριβώς συμβαίνει στο αυτοκίνητο όταν περάσει από τα σαμαράκια.

Καταπονείται το Ι.Χ. από τα σαμαράκια; (vid)

10.316 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2019)

Σε όλους τους δρόμους του κόσμου υπάρχουν λογιών λογιών σαμαράκια τα οποία υποχρεώνουν τους οδηγούς να ελαττώσουν ταχύτητα. Τι όμως συμβαίνει στο αυτοκίνητο όταν ο οδηγός περάσει από αυτά με το πόδι στο γκάζι;


Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα προσπάθησε να δώσει η διαδικτυακή εκπομπή Warped Perception, η οποία μέσω μίας Mercedes E-Class, θέλησε να δείξει τι ακριβώς συμβαίνει στο αυτοκίνητο, όταν ο οδηγός περάσει από τα σαμαράκια με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.
 
Φυσικά τα σημαντικότερο ρόλο παίζει πως ακριβώς θα είναι δομημένο το σαμαράκι, καθώς όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως υπάρχουν διαφόρων ειδών. Τα μεγάλα τσιμεντένια σαμαράκια, τα πιο μικρά λαστιχένια, αλλά και κάποια πιο ψηλά, τα οποία βρίσκουμε συνήθως σε χώρους στάθμευσης σούπερ μάρκετ η πολυκαταστημάτων. Μάλιστα μέσα στις δοκιμασίες που πραγματοποίησε, η «γυμνή» E-Class πέρασε φρεναριστή από ένα τυπικό σαμαράκι, έχοντας νωρίτερα αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.  
 
Αν και ξεκάθαρη απάντηση δε δόθηκε, το σίγουρο είναι πως τόσο τα ελαστικά, όσο και το σύστημα ανάρτησης καταπονούνται από τα σαμαράκια. Ωστόσο ο άνθρωπος του βίντεο κατέληξε πως είναι πιθανότερο να δημιουργηθεί πρόβλημα στο αυτοκίνητο από μία λακκούβα που θα βρεθεί στο διάβα του, παρά από εκνευριστικά σαμαράκια!
 
Δείτε το βίντεο  
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto