Tα coupe στοιχεία παραμένουν έντονα.

Το μεταξόνιο θα έπρεπε να μεγαλώσει.

Tι θα έλεγες για 4θυρη grand tourer Τοyota Supra;

3.502 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2019)

Ρώσοι σχεδιαστές αποφάσισαν να δείξουν στον κόσμο πως θα έμοιαζε η νέα Supra με 4 πόρτες και grand tourer χαρακτηριστικά. Πώς σας φαίνεται;

Tα 4θυρα grand tourer έχουν κατακλύσει τα τελευταία χρόνια την αυτοκίνηση και μαζί με τα coupe crossover/SUV, θα μπορούσε να πει κανείς, πως είναι οι κατηγορίες αυτές που αντλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κόσμου.
 
Το ρωσικό σάιτ kolesa.ru έδωσε στο φως την δική του ψηφιακή εικόνα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα διθέσια Toyota Supra, εάν η ιαπωνική μάρκα αποφάσιζε να λανσάρει μια GT έκδοση του θρυλικού αυτοκινήτου, ώστε το sportscar να λάβει δύο καθίσματα και δύο επιπλέον πόρτες για τους πίσω επιβάτες. Με δεδομένο ότι το μήκος της Supra νέας γενιάς μετράται στα 4.380 χλστ. και το μεταξόνιό της στα 2.470 χλστ. η λογική λέει πως το μήκος του μεταξονίου θα πρέπει να μεγαλώσει αρκετά μαζί με την οροφή και το πίσω παράθυρο.

Μέχρι αυτή την στιγμή πάντως δεν υπάρχει καμία πληροφορία πως η Τοyota σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο για να ευχαριστήσει τους φίλους της μάρκας που θα ήθελαν να αγοράσουν το θρυλικό μοντέλο βάζοντας μέσα και όλη την οικογένειά τους. Μια 4θυρη Supra GT θα μπορούσε να αποτελέσει αντίπαλος σε μοντέλα όπως η 4άρα Gran Coupe ή το A5 Sportback αλλά μοιάζει σίγουρο πως δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να φτάσει στα δικά τους επίπεδα πρακτικότητας.

Σε κάθε περίπτωση, αν η Τοyota αποφάσιζε να προχωρήσει στην κατασκευή του, είναι σίγουρο πως το αυτοκίνητο δεν θα είχε μεγάλες διαφορές από το ψηφιακό μοντέλο των εικόνων.

Πώς σας φαίνεται;

Mercedes
moto