Το χαρακτηριστικό που την έκανε να ξεχωρίζει ήταν τα εμπρός πολύ μεγάλα φωτιστικά σώματα.

H Νivola υιοθετεί καμπυλωτό παρμπρίζ που χωρίζεται από τα παράθυρα των επιβατών από δύο λεπτές κολώνες.

Tι λες για μια νέα Αlfa Romeo 33 Stradale;

2.782 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2019)

Mνεία στην Αlfa Romeo 33 Stradale αποτελεί το αυτοκίνητο που δημιούργησε ανεξάρτητος σχεδιαστής. Θα θέλατε να αναβιώσει το μοντέλο;

To τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και περισσότερες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων προσπαθούν τα υιοθετήσουν ρετρό εμφάνιση στα μοντέλα τους, θέλοντας έτσι να τα κάνουν να ξεχωρίζουν και να «συγκινήσουν» τους πιστούς φίλους της μάρκας. Φυσικά, δεν ξεχνούν να προσφέρουν σε τέτοια μοντέλα πλούσια τεχνολογία και άνεση ενώ, όπως συμβαίνει στην Alpine A110, τέτοια αυτοκίνητα μπορούν να έχουν και ξεχωριστές επιδόσεις.
 
Ο Ugur Sahin Design, ανεξάρτητος ψηφιακός σχεδιαστής, παρουσίασε την δική του πρόταση για ένα τέτοιο μοντέλο, κάτω από το όνομα Nivola, επηρεασμένο από ίσως την πιο όμορφη Alfa Romeo που έχει κατασκευαστεί ποτέ, την 33 Stradale. Το χαρακτηριστικό που την έκανε να ξεχωρίζει ήταν τα εμπρός πολύ μεγάλα φωτιστικά σώματα και για αυτό, ο Sahin, δεν παρέλειψε να υιοθετήσει την ίδια σχεδίαση στον πρόβολο σε συνδυασμό με μια πανομοιότυπη γρίλια που ενσωματώνει μέσα της δύο στρογγυλά μικρά φώτα.

Επιπλέον, όπως και στην 33 Stradale, η Νivola υιοθετεί καμπυλωτό παρμπρίζ που χωρίζεται από τα παράθυρα των επιβατών από δύο λεπτές κολώνες, ενώ πιο πίσω, το μάτι πέφτει στις δύο μεγάλες απολήξεις και τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα.

Με την Alfa Romeo να έχει κάνει γνωστό πως δουλεύει πάνω στον διάδοχο της θρυλικής 8C, θα θέλατε να μοιάζει έτσι το νέο μοντέλο;
 

AUTOFIT PASXA
OPEL