Το Spark ξεχωρίζει επίσης και για τη μοντέρνα και «φρέσκια» εξωτερική του εμφάνιση (ανανεώθηκε στα σημεία πρόσφατα) ενώ είναι και αντίστοιχα νεανικό στο εσωτερικό του ικανοποιώντας τα θέλω του νεανικο

Το Spark ξεχωρίζει επίσης και για τη μοντέρνα και «φρέσκια» εξωτερική του εμφάνιση (ανανεώθηκε στα σημεία πρόσφατα) ενώ είναι και αντίστοιχα νεανικό στο εσωτερικό του ικανοποιώντας τα θέλω του νεανικού σε ηλικία κοινού του.

Chevrolet Spark από 6.990 ευρώ

53.673 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2014)

Τα highlights του


  • Με νεανική εμφάνιση
  • Ευχάριστη οδική συμπεριφορά
  • Κινητήρας που δεν «καίει»
Το Chevrolet Spark στην αρχική του έκδοση 1,0 LS Minus, προσφέρεται συνολικά με έκπτωση και όφελος απόσυρσης 1.490 ευρώ, γεγονός που μειώνει τελικά την τιμή του μόνο στα 6.990 ευρώ. Έτσι, το μίνι μοντέλο της Chevrolet παίρνει τον τίτλο του φθηνότερου αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς. Το Spark ξεχωρίζει επίσης και για τη μοντέρνα και «φρέσκια» εξωτερική του εμφάνιση (ανανεώθηκε στα σημεία πρόσφατα) ενώ είναι και αντίστοιχα νεανικό στο εσωτερικό του, ικανοποιώντας τα θέλω του νεανικού σε ηλικία κοινού του. Στο κομμάτι του κινητήρα, το μοντέλο της Chevrolet έρχεται με ένα μοτέρ 1,0 λίτρου με 4 κυλίνδρους με ισχύ 68 ίππων και σβέλτες επιδόσεις, ενώ δεν απαιτεί και μεγάλες ποσότητες καυσίμου.

200 διαθέσιμα στοιχεία για CHEVROLET  SPARK
(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto