Πλέον διαθέσιμη για την ελληνική αγορά, η νέα E-Class ξεκινά από 53.600 ευρώ.

Πλέον διαθέσιμη για την ελληνική αγορά, η νέα E-Class ξεκινά από 53.600 ευρώ.

Στην Ελλάδα οι νέες E-Class και SLC

6.395 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2016)

Οι νέες Mercedes-Benz E-Class και SLC έκαναν την πρεμιέρα τους επί ελληνικού εδάφους χθες σε εκδήλωση της εταιρίας στο Γκάζι και θα είναι διαθέσιμες πλέον για την ελληνική αγορά. Δείτε τις τιμές τους.

Η Mercedes-Benz παρουσίασε χθες και επίσημα, επί ελληνικού εδάφους την νέα γενιά της E-Class, σε εκδήλωσή της στο Γκάζι, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη για την ελληνική αγορά. Στην εκδήλωση αυτή, την συνόδευαν και τα νέα μοντέλα SLC, το μεγάλο SUV της GLS και την κορυφαία Mercedes-AMG GTS
Η νέα E-Class αποτελεί την αιχμή της εταιρίας σε όλους τους τομείς. Πολλοί την χαρακτηρίζουν σαν την «μικρή S-Class», αφού συγκεντρώνει πάμπολλες τεχνολογικές καινοτομίες της εταιρίας. Έχοντας εντελώς ανανεωμένη εμφάνιση, μας δείχνει τις σχεδιαστικές γραμμές που θα ακολουθήσει η εταιρία τα επόμενα χρόνια στην κατηγορία και όχι μόνο.
Η καινούργια γερμανική λιμουζίνα διαθέτει ένα σωρό συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, όπως το Drive Pilot, ένα σύστημα (σχεδόν) αυτόνομης οδήγησης το οποίο και μπορεί να οδηγεί μόνο του το όχημα σε αυτοκινητόδρομο μέχρι τα 210χ.α.ω. ή μέχρι τα 130 χ.α.ω όταν η σήμανση είναι ανεπαρκής ή ασαφής. Διαθέτει επίσης σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, ενώ φυσικά εντυπωσιακή είναι η τεχνολογία και στην καμπίνα με τιμόνι ευαίσθητο στην αφή με το οποίο ο οδηγός θα μπορεί να ελέγχει τα συστήματα του αυτοκινήτου. Παράλληλα ο χρήστης θα μπορεί να χειρίζεται το όχημα και με χειρονομίες αλλά και με φωνητικές εντολές βλέποντας όλα όσα συμβαίνουν στην γιγάντια οθόνη των 12,3 ιντσών που δεσπόζει στο κέντρο.
Είναι επίσης ήδη διασυνδεδεμένη με τις τεχνολογίες επικοινωνίας V2V (όχημα προς όχημα) και V2Ι (όχημα προς υποδομές) που επιτρέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα σε οχήματα που βρίσκονται κοντά το ένα (όπως σε διασταύρωση χωρίς ορατότητα) με το άλλο αλλά και ανάμεσα σε υποδομές, όπως στην περίπτωση που οδηγός παραβιάζει οδική σήμανση.
Η νέα γενιά της Mercedes-Benz E-Class θα ξεκινά από τα 53.600 ευρώ στην έκδοση E 200 η οποία φορά τον 2,0 λτ. βενζινοκινητήρα που αποδίδει 184 ίππους. Όσον αφορά τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, η "βασική" E 220 d με τον επίσης 2,0 λτ. κινητήρα των 194 ίππων ξεκινά από τα 55.950 ευρώ.
Για την κορυφαία πετρελαιοκίνητη έκδοση της E-Class 350 d με μοτέρ πετρελαίου στα 3,0 λτ. απόδοσης 258 ίππων, θα χρειαστεί να δώσει κάποιος 71.950 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center