Τιμές νέου DS 3 Crossback στην Ελλάδα

20.628 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2019)

Η DS Automobiles ανακοίνωσε τις τιμές του ολοκαίνουργιου DS 3 Crossback για την ελληνική αγορά. Το μικρό premium crossover ξεκινά την εμπορική του πορεία εντός συνόρων με 2 κινητήρες βενζίνης και 1 diesel.

Ο όμιλος PSA που έχει βάλει σταθερά στο στόχαστρό του την κατηγορία των SUV και πορεύεται δίνοντας μεγάλη έμφαση σε αυτό το κομμάτι του χαρτοφυλακίου σε κάθε μία από τις εταιρείες που διαθέτει, αποφάσισε να παρουσιάσει τη δικιά της πρόταση στην κατηγορία των premium compact Crossover, μέσω της premium φίρμας DS, με το DS 3 Crossback. Σήμερα, η ελληνική αντιπροσωπεία της γαλλικής φίρμας δίνει στο φως της δημοσιότητας τις τιμές του ολοκαίνουργιου μοντέλου, την πρώτη δοκιμή του οποίου θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη.

Υπενθυμίζουμε πως, το γαλλικό Crossover έχει στη φαρέτρα του δύο εκδόσεις βενζίνης με πρωταγωνιστές σύνολα της οικογένειας PureTech απόδοσης 100 και 130 ίππων, ενώ η μοναδική επιλογή πετρελαίου είναι ο νέος 1,5 BlueHDi ισχύος 100 ίππων. Σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό υπάρχουν 3 επίπεδα: Chic, Be Chic και So Chic.
 

Η εισαγωγική έκδοση Chic του DS 3 Crossback εξοπλίζεται με τον 1,2 PureTech των 100 ίππων και 6άρι μηχανικό κιβώτιο και τιμάται από 21.800 ευρώ. Έπειτα, συναντούμε τον ίδιο κινητήρα με απόδοση 130 ίππων και ΕΑΤ8 αυτόματο κιβώτιο στις εκδόσεις Be Chic και So Chic με τιμές που ξεκινούν από 26.850 και 30.650 ευρώ, αντίστοιχα.

Στο diesel, υπάρχει αποκλειστικά η επιλογή του 1.500άρη BlueHDi των 100 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και στο εξοπλιστικό σκαλοπάτι Chic κοστίζει από 25.900 ευρώ.

Δείτε παρακάτω τον συνοπτικό πίνακα με τις τιμές του μοντέλου στην ελληνική αγορά:

Hyundai
OPEL