Το νέο Opel Insignia Grand Sport πατάει τους τροχούς του στη χώρα με τιμές που ξεκινούν από τις 21.950 ευρώ.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Opel Insignia Grand Sport πατάει τους τροχούς του στη χώρα με τιμές που ξεκινούν από τις 21.950 ευρώ.

Τιμές νέου Opel Insignia GS

8.335 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2017)

Ανακοινώθηκαν και επίσημα οι τιμές του νέου Opel Insignia Grand Sport για τη χώρα μας. Πόσο κοστίζουν οι εκδόσεις βενζίνης και πόσο οι diesel; Δείτε τώρα αναλυτικά όλες τις τιμές.

Το νέο Opel Insignia Grand Sport θα κάνει το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις αρχές του Ιουνίου, όπου και το καταναλωτικό κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί το δίκτυο της Opel για να το δει από κοντά.

Στο πεδίο της εξωτερικής σχεδίασης το γερμανικό οικογενειακό μοντέλο αντλεί στοιχεία από το Monza concept.

Στο πεδίο της εξωτερικής σχεδίασης το γερμανικό οικογενειακό μοντέλο αντλεί στοιχεία από το Monza concept.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πέραν της αιχμηρής σχεδίασης και των υπόλοιπων «όπλων» που κρύβει στην φαρέτρα του το νέο Insignia Grand Sport, εξοπλίζεται με 5 μηχανικά σύνολα, δύο βενζίνης και τρία diesel, τα οποία συνδυάζονται με τρία εξοπλιστικά πακέτα (Selection, Edition και Innovation).
 

Όσον αφορά στους κινητήρες βενζίνης η γκάμα απαρτίζεται από δύο εκδόσεις του τετρακύλινδρου turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,5 λτ. με απόδοση 140 και 165. Από την άλλη, αξίζει να αναφέρουμε πως η έκδοση των 140 ίππων συνδυάζεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων, ενώ σε εκείνη των 165 υπάρχει επιλογή μεταξύ του αυτόματου ή χειροκίνητου 6 σχέσεων. Οι τιμές των βενζινοκίνητων εκδόσεων ξεκινούν από τις 21.950 ευρώ για τον 140άρη κινητήρα και 27.700 ευρώ για τον 160άρη (30.100 ευρώ με αυτόματο).

Περνώντας στα diesel συναντούμε τον CDTI turbo κινητήρα 1,6 λτ. σε δύο version με 110 και 136 άλογα, με την τιμή να ξεκινά από τις 25.750 ευρώ και 31.500 ευρώ αντίστοιχα (33.500 ευρώ για το αυτόματο). Η λιγότερη ισχυρή έκδοση συνδυάζεται αποκλειστικά με 6άρι μηχανικό κιβώτιο. Τέλος, κορυφαία έκδοση της γκάμας είναι εκείνη με τον δίλιτρο DTH κινητήρα απόδοσης 170 ίππων και σύστημα τετρακίνησης, η οποία διατίθεται αποκλειστικά με το πλουσιότερο εξοπλιστικό πακέτο «Innovation», με το κόστος κτήσης του να ξεκινά από τις 42.624 ευρώ.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε μερικά στοιχεία για την βασική εξοπλιστική έκδοση του γερμανικού οικογενειακού «Selection». Πιο συγκεκριμένα, η βασική έκδοση έρχεται με στάνταρ μεταξύ άλλων τα cruise control, LED φωτιστικά σώματα, 8 αερόσακους, σύστημα Opel OnStar, infotainment με όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας, δερμάτινο τιμόνι, ηχοσύστημα με 7 ηχεία, σύστημα «Navi 900» IntelliLink.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto