Η τιμή του αυτόματου ντίζελ Opel Crossland X

8.932 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2018)

Το Opel Crossland X έχει στη φαρέτρα του μία αυτόματη πετρελαιοκίνητη έκδοση με κινητήρα απόδοσης 120 ίππων και 6άρι κιβώτιο. Μάθετε πόσο κοστίζει, αλλά και τι περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό.

Η πρόταση της Opel στα μικρά SUV, το Crossland X, προσφέρεται στην ελληνική αγορά και σε ντίζελ έκδοση με το νέο κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λτ. με απόδοση 120 ίππων, που έρχεται ως δάνειο από το PSA Group μέλος του οποίου είναι και η γερμανική μάρκα, σε συνδυασμό για πρώτη φορά με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Η νέα προσθήκη συνδυάζει, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της μάρκας, την οικονομία καυσίμου του ντίζελ κινητήρα με την ευκολία και την άνεση του αυτόματου κιβωτίου.
 

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως στη γκάμα του προσφερόμενου εξοπλισμού υπάρχει και η προαιρετική επιλογή δερμάτινης ταπετσαρίας Siena σε χρώμα Jet Black για την πλούσια έκδοση εξοπλισμού X-Clusive, σε συνδυασμό με τα εργονομικά εμπρός καθίσματα AGR πιστοποιημένα από τους ειδικούς της πλάτης του Aktion Gesunder Rücken e.V..

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως, το αυτόματο πετρελαιοκίνητο Opel Crossland X στη βασική έκδοση X-Cite κοστίζει από 20.650 ευρώ συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ άλλων σύστημα infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι, προβολείς ομίχλης, αυτόματα φώτα, αισθητήρα βροχής, 6 αερόσακους, cruise control, διζωνικό κλιματισμό κ.α.

NEO TRAFIC
moto