Στα συνεργεία που ανήκουν στο επίσημο δίκτυο της μάρκας σας προσφέρεται δωρεάν Χειμερινός έλεγχος.

11 σημεία SOS! Για χειμερινό έλεγχο

20.358 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/11/2016

Το φθινόπωρο μας αποχαιρετάει και τα πρωτοβρόχια δίνουν τη θέση τους σε παγωμένες νύχτες και χιονοπτώσεις. Μαζί με την κλιματολογική αλλαγή πρέπει να αλλάξετε και τις συνήθειές σας, καθώς επίσης και να προετοιμάσετε το όχημά σας κατάλληλα, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

 
Η προετοιμασία ενόψει του χειμώνα που θα ακολουθήσει είναι μια απαραίτητη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί πιστά για να αποφύγετε τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλειά σας.

Εξάλλου, η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση και επειδή τα οικονομικά δεδομένα σε σχέση με το παρελθόν έχουν αλλάξει, τώρα είναι που επιβάλλεται να προλάβετε αναποδιές και κακοτυχίες πριν σας κοστίσουν «ο κούκος αηδόνι». Σκεφτείτε μόνο ότι στα συνεργεία που ανήκουν στο επίσημο δίκτυο της μάρκας σας, προσφέρεται δωρεάν Χειμερινός έλεγχος ή προ-έλεγχος ΚΤΕΟ ώστε να είστε ασφαλείς στο δρόμο.

Μάλιστα, συνήθως, ο έλεγχος αυτός συνοδεύεται και από γενναίες εκπτώσεις στα ανταλλακτικά και στην εργασία (έως και 50%!), που πιθανότατα να χρειαστούν. Στο σημερινό αφιέρωμα θα δώσουμε σημαντικά tips για το service και θα σας «μαρτυρήσουμε» κάποια «έξυπνα» πακέτα ελέγχου του αυτοκινήτου σας.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ