Η Volvo έκανε γνωστό πως θα λανσάρει μια νέα υπο-μάρκα κάτω από το όνομα Μ.

Νέο brand «Μ» για Volvo!

1.913 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2018)

Η Volvo γνωστοποίησε σήμερα πως θα προβεί στην δημιουργία μιας νέας μάρκας κάτω από την ονομασία Μ για συγκεκριμένο σκοπό. Ποιος είναι αυτός;

Ένας από τους τομείς στο οποίο δραστηριοποιούνται πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων είναι αυτός της συνδεσιμότητας και του λεγόμενου car-sharing, της χρήσης δηλαδή ενός αυτοκινήτου από πολλούς ανθρώπους.

Για την οργάνωση των ερευνών της, η Volvo έκανε γνωστό πως θα λανσάρει μια νέα υπο-μάρκα κάτω από το όνομα Μ (από την λέξη Mobility που σημαίνει κινητικότητα), χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες. Πηγές πάντως αναφέρουν ότι το καινούριο αυτό τμήμα θα επικεντρωθεί στην προσφορά αυτοκινήτων και υπηρεσιών ενώ λέγεται πως θα λάβει υπό στην σκεπή της τόσο την υπηρεσία Care όσο και την υπηρεσία car-sharing Sunfleet που αυτή την στιγμή έχει 1.700 αυτοκίνητα στόλο και λειτουργεί στη Σουηδία εδώ και 20 χρόνια.
 
Ο επικεφαλής της Volvo στο τομέα αυτόν δήλωσε: «Oι τωρινές διαθέσιμες υπηρεσίες προσφέρουν μια εναλλακτική αντί των ταξί και των δημοσίων μεταφορών. Σκοπεύουμε να προσφέρουμε κάποια πραγματική εναλλακτική που θα μας επιτρέψει να ζούμε την ζωή μας με τους δικούς μας όρους και να τακτοποιούμε τα θέματα μας σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρόνο.»

Από την πλευρά του, ο CEO της Volvo Hakan Samuelson σημείωσε: «Eξελισσόμαστε για να γίνουμε αυξήσουμε την επαφή μας με τους πελάτες κάτω από το μότο «Ελευθερία να κινείσαι». Το λανσάρισμα της Μ δημιουργεί νέες πηγές εσόδων για την Volvo και θα είναι σημαντικότατος παράγοντας για τα σχέδια της μάρκας στο μέλλον.»

Toyota
moto