Το νέο Cadillac Escalade με τη χαρακτηριστική γρίλια της μάρκας στο εμπρόσθιο μέρος και τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα που διαθέτουν φώτα ημέρας LED, θα λανσαριστεί το 2014.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Cadillac Escalade με τη χαρακτηριστική γρίλια της μάρκας στο εμπρόσθιο μέρος και τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα που διαθέτουν φώτα ημέρας LED, θα λανσαριστεί το 2014.

To 2014 το νέο Cadillac Escalade

5.992 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2013)

Η Cadillac επιβεβαίωσε ότι το 2014 θα λανσάρει την νέα γενιά του «θηριώδους» Escalade με 3 σειρές καθισμάτων, υπερπλούσιο εξοπλισμό και έναν 6,2 λτ. V8 κινητήρα 420 ίππων.

Η αμερικανική φίρμα δημοσίευσε εικόνες από το νέο μεγάλο SUV της, το οποίο θα λανσαριστεί την άνοιξη του ερχόμενου έτους. Το νέο Escalade λοιπόν θα φέρει στο εμπρόσθιο μέρος τη χαρακτηριστική μεγάλη γρίλια της μάρκας, ενώ τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα θα είναι τεχνολογίας LED. Επίσης, οι έντονες «τετραγωνισμένες» γραμμές του αμαξώματος θα δημιουργούν μια ακόμα πιο επιβλητική εικόνα του αμερικανικού SUV, το οποίο θα «κάθεται» πάνω σε 20άρες ζάντες αλουμινίου (ή 22άρες προαιρετικά).Παράλληλα, στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι μεγαλύτερες, καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί ποιοτικότερα υλικά (σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο) με έντονη την παρουσία του δέρματος και του ξύλου, στις πλουσιότερες εκδόσεις. Επιπλέον, θα διαθέτει «κλιματιζόμενα» καθίσματα μπροστά και πίσω, ενώ η 3η σειρά καθισμάτων θα είναι πλήρως αναδιπλούμενη. Ταυτόχρονα, στην κεντρική κονσόλα θα υπάρχει ένα σύστημα πολυμέσων πληροφορίας και ψυχαγωγίας με μια μεγάλη οθόνη 12,3 ιντσών. Τέλος, ιδιαίτερα ηχομονωμένη θα είναι η καμπίνα του μοντέλου, καθώς θα χρησιμοποιηθούν «πολλαπλές» στρώσεις υλικών στις πόρτες.Τώρα, σε μηχανολογικό επίπεδο, θα φέρει αναβαθμισμένες αναρτήσεις και πολλά συστήματα υποβοήθησης για ευκολότερες «off road» διαδρομές, όπως ενεργή ανάρτηση, ελεγχόμενο πίσω διαφορικό και εξελιγμένο ESP.Κάτω από το καπό του θα βρίσκεται ένας 6,2 λτ. V8 κινητήρας, που θα αποδίδει 420 ίππους και 623 Nm ροπής και θα συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw