Η αποκλειστική κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα παρουσιάζει το MINI S cabriolet, με το μπροστινό splitter, τις πρόσθετες γρίλιες και την εισαγωγή αέρα πάνω στο καπό.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η αποκλειστική κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα παρουσιάζει το MINI S cabriolet, με το μπροστινό splitter, τις πρόσθετες γρίλιες και την εισαγωγή αέρα πάνω στο καπό.

Το 2015 το νέο MINI cabriolet

6.519 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2013)

Μετά την παρουσίαση του νέου Cooper, διέρρευσαν κατασκοπευτικές εικόνες από το νέο «ανοιχτό» MINI, το οποίο θα βασιστεί στο 3θυρο «αδελφό» του (σε πάτωμα και κινητήρες), ενώ θα διαθέτει υφασμάτινη οροφή.

Δύο νέες αποκλειστικές, κατασκοπευτικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες, που εξασφαλίσαμε, αποκαλύπτουν την cabriolet version της νέας γενιάς του αγγλικού μοντέλου στη βασική και την S έκδοση. Ειδικότερα, το νέο cabrio μοντέλο θα βασιστεί εξ ολοκλήρου στο «κλειστό» 3θυρο αμάξωμα που είδαμε στο Λος Αντζελες, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσει την ίδια πλατφόρμα UKL, προερχόμενη από την BMW, ενώ σχεδιαστικά, όπως διακρίνουμε από τις εικόνες, θα διαθέτει τις στρογγυλεμένες γραμμές (του κλειστού μοντέλου) και τους ιδιαίτερα μεγάλους κυκλοειδείς προβολείς με ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED. Όσον αφορά την έκδοση S cabriolet, θα υπάρχουν κι εδώ (όπως στο κλειστό μοντέλο) πλαστικά προστατευτικά στα πλαϊνά φτερά, μπροστινό splitter με πρόσθετες γρίλιες και τη χαρακτηριστική εισαγωγή αέρα -που συναντούμε στις σπορ εκδόσεις του Cooper- πάνω στο καπό.Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν θα αλλάξουν και οι διαστάσεις του μοντέλου, έτσι το μήκος του θα φτάνει τα 3.821 χλστ.(+98 χλστ.), το πλάτος 1.727 χλστ.(+44 χλστ.) και το ύψος του τα 1.414 χλστ.(+7 χλστ.). Μεταβολή χωρητικότητας πιθανότατα θα υπάρξει στο χώρο των αποσκευών, καθώς εκεί θα πρέπει να αποθηκεύεται η υφασμάτινη οροφή του «ανοιχτού» MINI.Παράλληλα, σε μηχανικό επίπεδο, η βασική cabrio έκδοση αναμένεται να φέρει δύο 1,5 λτ. 3κύλινδρους turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με 134 (220 Nm ροπής) και 114 ίππους (270 Nm ροπής) αντίστοιχα. Όσον αφορά την έκδοση S convertible, θα εφοδιάζεται με το 2λιτρο μοτέρ απόδοσης 189 ίππων και 280 Nm ροπής.Τέλος, οι φήμες θέλουν το εν λόγω μοντέλο να ντεμπουτάρει σε κάποιο Σαλόνι Αυτοκινήτου μέσα στο 2014 και να λανσάρεται στις αγορές το 2015.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto