Μέσα στο 2021 θα λανσάρει το νέο Mondeo η Ford.

Στην τελευταία σειρά αναφέρεται το όνομα του νέου Mondeo.

Το 2021 το λανσάρισμα του νέου Ford Mondeo

6.234 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2020)

Μέσα στο 2021 θα λανσάρει το νέο Mondeo η Ford, καθώς ένα επίσημο έγγραφο που διέρρευσε μαρτύρησε τις προθέσεις της εταιρείας.


Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, το έγγραφο αναφέρει κάποια συγκεκριμένα εξαρτήματα που θα έχουν μερικά από τα μοντέλα της Ford, τα οποία θα πρέπει να γνωρίζουν οι αντιπρόσωποι της μάρκας. Κοιτώντας πιο προσεκτικά η τελευταία σειρά αφορά τον πίσω άξονα του Mondeo, το όνομα του οποίου βρίσκεται στην πρώτη στήλη, ενώ το «Q3-2021» λίγο πιο δίπλα, υποδηλώνει πως το νέο Mondeo θα λανσαριστεί το τρίτο τρίμηνο του 2021.
 
Από κει και πέρα όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν το νέο Mondeo θα αποκτήσει έντονα crossover στοιχεία, διαφοροποιώντας την εμφάνισή του σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές του. Μάλιστα δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που το επερχόμενο crossover έχει ξεκινήσει να δοκιμάζεται στο δρόμο φορώντας το «κοστούμι» του Focus wagon έχοντας φυσικά με τις απαραίτητες τροποποιήσεις.  
 
Το νέο μοντέλο της Ford θα κατασκευαστεί πάνω στην «υπερ-εύκαμπτη» πλατφόρμα C2, πάνω στην οποία βασίζεται το νέο Focus, ενώ θα προσφέρεται με βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες, καθώς και ως ήπια υβριδικό με σύστημα 48V. Στην τελευταία του έκδοση ο βασικός κινητήρας αναμένεται να είναι το μοτέρ βενζίνης 1,5 λίτρων της Ford ενώ όσον αφορά στους κινητήρες πετρελαίου είναι δεδομένο πως θα εναρμονίζονται με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές Euro 6d Temp.
 
Πιθανή είναι και μία υβριδική έκδοση plug-in λαμβάνοντας το set-up που χρησιμοποιείται από το νέο SUV Kuga PHEV, το οποίο συνδυάζει βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων που λειτουργεί σε κύκλο Atkinson, μπαταρία 10,3kWh και φυσικά ηλεκτρικό μοτέρ.
 
Όσο περνάει ο καιρός θα έρχονται όλο και περισσότερα νέα για το Mondeo, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto