Κάτω από το καπό, θα ήταν όμορφο να δούμε κάποιο νέο μηχανικό σύνολο βενζίνης.

To Abarth Tipo;

10.247 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2018)

Tην δική τους εκδοχή για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το Abarth Tipo παρουσίασαν ανεξάρτητοι σχεδιαστές. Δείτε το.

Αν είσαι φίλος των ιταλικών αυτοκινήτων και θέλεις να πηγαίνεις στην δουλειά σου και τις βόλτες σου φινετσάτος αλλά να έχεις και το απαραίτητο γκαζάκι, τότε μια από τις πρώτες επιλογές σου θα ήταν το Fiat Tipo σε έκδοση Abarth, αν φυσικά γινόταν κάτι τέτοιο πραγματικότητα.

Οι ανεξάρτητοι ψηφιακοί σχεδιαστές της V Design παρουσίασαν την δική τους εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια Abarth έκδοση για το Τipo, προσφέροντας στο μοντέλο την χαρακτηριστική κόκκινη λωρίδα κατά μήκος του πλαϊνού μέρους και το έμβλημα του «σκορπιού» σε συνδυασμό με μεγάλο πίσω σπόιλερ. Το μάτι πέφτει πάντως στον, εμπνευσμένο από το 595 Competizione, ανανεωμένο σπορτίφ πίσω προφυλακτήρα και τους αεραγωγούς που είναι ενσωματωμένοι πάνω του.

Κάτω από το καπό, θα ήταν όμορφο να δούμε κάποιο νέο μηχανικό σύνολο βενζίνης με ιπποδύναμη γύρω στους 200 ίππους, καθώς για μια τέτοια έκδοση ο 1.400άρης Τ-Jet των 120 ίππων που κάνει το μοντέλο να φτάνει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 9,6 δευτερόλεπτα δεν θα ήταν αρκετός.

Εσείς τι μοτέρ θα δίνατε στο Abarth Tipo; Μήπως το μοτέρ των 240 ίππων της Giullieta Veloce;

Toyota
test center