3 φωτογραφίες »

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της γερμανικής φίρμας είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 7 Ιουλίου.

Το Audi Q4 e-tron και σε Sportback

2.349 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2020)

Την προεπισκόπηση ενός ακόμα ηλεκτρικού crossover θα κάνει η Audi η οποία σε λίγες ώρες αναμένεται να παρουσιάσει το νέο Q4 Sportback e-tron concept.


Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της γερμανικής φίρμας είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 7 Ιουλίου, αποτελώντας τον προάγγελο του μοντέλου παραγωγής που θα έρθει για να ενταχθεί δίπλα από το κανονικό Q4 e-tron. To teaser βίντεο που συνοδεύει την ανακοίνωση παρουσιάζει ένα μοντέλο με παρεμφερές εμπρόσθιο πρόβολο με το Q4 e-tron, ωστόσο αλλαγές φαίνεται πως έχουν προκύψει στο σχεδιασμό της γρίλιας, των αεραγωγών και στους προβολείς.
 
Φυσικά η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι στο πίσω μέρος, όμως η Audi θέλησε να παρατείνει την αγωνία και να μην προχωρήσει στη αποκάλυψη του συγκεκριμένου σημείου. Το Q4 Sportback e-tron concept θα έχει αλλαγές και στο εσωτερικό, από το οποίο αρκέστηκε να μας δείξει ένα μέρος του τιμονιού και του ταμπλό .
 
Η Audi δεν έχει πει τίποτα για το μοντέλο παραγωγής, αν και θα πρέπει να περιμένουμε να ακολουθήσει το Q4 e-tron. Ως εκ τούτου δεδομένου ότι η παραγωγή του τελευταίου υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει πριν από το τέλος του έτους, η παραλλαγή Sportback θα κυκλοφορήσει ίσως το 2021.
 
Οι τεχνικές προδιαγραφές είναι άγνωστες, αν και θα βασίζεται στην πλατφόρμα MEB, η οποία είναι ο θεμέλιος λίθος των Volkswagen ID.3 και ID.4, Skoda Enyaq και Q4 e-tron. Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε πως το Q4 e-tron concept έρχεται με διπλούς ηλεκτρικούς κινητήρες και συνολική ισχύ 306 ίππων.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda