Η ABT αναδεικνύει τη δουλειά της μέσω ενός Audi RS4 Avant που το κάνει ακόμα πιο ισχυρό.

Το πιο ισχυρό Audi RS4 Avant, πήρε την ονομασία RS4 + και αναμένεται να παραχθεί σε μόλις 50 μονάδες με τις παραδόσεις να ξεκινούν από τον προσεχή Μάρτιο.

Το ABT RS4 + έρχεται στάνταρ με 510 ίππους, ωστόσο η βελτιωτική εταιρεία είναι σε θέση να τους ανεβάσει μέχρι και τους 530.

Το Audi RS4 Avant της ABΤ πάει… χιόνι

5.381 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2019)

Η ABT ειδικεύεται στη βελτίωση των οχημάτων του Volkswagen Group και τώρα αναδεικνύει την δουλειά της μέσω ενός Audi RS4 Avant που το κάνει ακόμα πιο ισχυρό.

Το πιο ισχυρό Audi RS4 Avant, πήρε την ονομασία RS4 + και αναμένεται να παραχθεί σε μόλις 50 μονάδες με τις παραδόσεις να ξεκινούν από τον προσεχή Μάρτιο. Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες το μοντέλο είναι αρκετά εντυπωσιακό, έχοντας για φόντο το χιονισμένο τοπίο, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση περισσότερη εντύπωση προκαλεί η επιπλέον ισχύς που υπόσχεται η ABT.
 
Το ABT RS4 + έρχεται στάνταρ με 510 ίππους, ωστόσο η βελτιωτική εταιρεία είναι σε θέση να τους ανεβάσει μέχρι και τους 530, εάν βεβαίως οι πελάτες έχουν τη διάθεση να ξοδέψουν λίγα παραπάνω χρήματα. Για καλύτερο ήχο διαθέσιμο είναι ένα νέο σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις, ενώ η αναθεωρημένη ανάρτηση προσφέρει τη δυνατότητα στους οδηγούς να ρυθμίζουν το ύψος, έτσι ώστε το μοντέλο να κινείται με περισσότερη άνεση σε συνθήκες χιονιού.
 
Όσον αφορά την εμφάνιση, η ABT προσθέτει ανθρακονημάτινα στοιχεία γύρω από τη γρίλια, το σπλίτερ και το μπροστινά φτερά, τα οποία ταιριάζουν με τον κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα οπίσθιο αεροδυναμικό διαχύτη αλλά και την αεροτομή.
 
Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι πιο λίγες, με την εταιρεία να προσθέτει το λογότυπό της στο κουμπί «Start-stop», στον επιλογέα ταχυτήτων, στα προσκέφαλα, ενώ το λογότυπο RS4 + εμφανίζεται στο κάτω μέρος του πλαισίου των θυρών.
 
Το RS4 + θα έχουμε την τύχη να το δούμε καλύτερα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.    

Mercedes
moto