H ABT Sportline παρουσίασε το δικό της RS6, το οποίο ονόμασε RS6-R.

Το Audi RS6 της ΑΒΤ με +140 άλογα (+vid)

2.979 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2020)

Ακόμα μεγαλύτερη ισχύ αλλά και αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση έδωσε σε ένα Audi RS6 Avant, η ABT Sportline.

Μία από τις πιο γνωστές εταιρείες στο χώρο των βελτιώσεων που καταπιάνεται με μοντέλα της Audi, η ABT Sportline παρουσίασε το δικό της RS6, το οποίο ονόμασε RS6-R. Το νέο μοντέλο όπως φαντάζεται πρόκειται για ένα βελτιωμένο RS6 Avant, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη ισχύ αλλά και αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του σπορ και πρακτικού γερμανικού μοντέλου.
 
Σε εργοστασιακή μορφή το πιο πρόσφατο RS6 Avant έχει ισχύ 600 ίππων και ροπή 800 Nm χάρη στον κινητήρα V8 διπλού τούρμπο 4,0 λίτρων με ήπια υβριδική τεχνολογία. Ωστόσο με μια σειρά βελτιώσεων η ΑΒΤ προσφέρει πλέον στο μοντέλο 740 άλογα και 920 Nm ροπή, επιτρέποντας να πραγματοποιήσει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 3,2 δευτερόλεπτα και να φτάσει σε τελική ταχύτητα 320 χιλιομέτρων ανά ώρα.
 
Σε ότι αφορά τις εξωτερικές αλλαγές, γίνονται ιδιαίτερα ορατές στο εμπρόσθιο μέρος όπου δεσπόζει ένα σπλίτερ από ανθρακονήματα. Επιπλέον, το αυτοκίνητο διαθέτει aftermarket τροχούς και νέο σύστημα εξάτμισης μαζί μένα ένα αεροδυναμικό διαχύτη και μία αεροτομή στο τέλος της οροφής.
 
Το παρακάτω βίντεο μας παρέχει μια πιο στενή επαφή με το RS6-R της ABT. Δείτε το.  
 

NEO TRAFIC
skoda