Νωρίτερα από κάθε άλλο οίκο, η ABT θα παρουσιάσει το kit της στο Μοtor Show του Essen που θα πραγματοποιηθεί στις 1-9 Δεκεμβρίου.

Η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί σημαντικά.

Νωρίτερα από κάθε άλλο οίκο, η ABT θα παρουσιάσει το kit της στο Μοtor Show του Essen που θα πραγματοποιηθεί στις 1-9 Δεκεμβρίου.

To CUPRA Ateca της ABT

2.522 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2018)

To πρώτο πακέτο βελτίωσης για το νέο SUV υψηλών επιδόσεων είναι πλέον γεγονός. Δείτε τι προσφέρει η ABT στο μοντέλο.

Mπορεί οι παραδόσεις των νέων CURPA Ateca να μην έχουν αρχίσει ακόμη, η ABT Sportsline ωστόσο, ο γνωστότερος οίκος βελτίωσης για μοντέλα του VW Group έχει ετοιμάσει ήδη το πακέτο του για το SUV των υψηλών επιδόσεων.
 
Νωρίτερα από κάθε άλλο οίκο, η ABT θα παρουσιάσει το kit της στο Μοtor Show του Essen που θα πραγματοποιηθεί στις 1-9 Δεκεμβρίου. Ξεκινώντας, ενώ το εργοστασιακό μοντέλο έχει ισχύ 300 άλογα και 400 Nm ροπής, η ABT μέσω μια σειρά αναβαθμίσεων στον 2λιτρο TSI, κατάφερε να ανεβάσει την ιπποδύναμη του στους 350 ίππους και τα 440 Nm ροπής. Αυτή η μικρή αύξηση στην ιπποδύναμη επιτρέπει στο μοντέλο να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5 δευτερόλεπτα, 0,2 δλ. πιο γρήγορα από το εργοστασιακό, την ίδια στιγμή που η μέγιστη τελική ταχύτητα αυξάνεται από τα 247 στα 255 χλμ./ώρα. Το μοντέλο συνεχίζει να εξοπλίζεται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και με σύστημα τετρακίνησης.

Αλλαγές στην εμφάνιση δεν υπάρχουν, εκτός από το γεγονός ότι η απόσταση του SUV από το έδαφος έχει μειωθεί σημαντικά και ότι εξοπλίζεται με τις Sport GR ζάντες αλουμινίου της ABT.

Πώς σας φαίνεται;
 

ELASTIKA 2024
moto