Το Corsa γίνεται 40 και η Opel το γιορτάζει με επετειακή έκδοση
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Corsa γίνεται 40 και η Opel το γιορτάζει με επετειακή έκδοση

5.224 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2022)

Νέα επετειακή έκδοση του Corsa παρουσίασε η Opel γιορτάζοντας τα 40 χρόνια από την έλευση του best-seller μοντέλου της!

Γιορτάζει τα 40 χρόνια παρουσίας του Corsa

Το αρχικό Opel Corsa παρουσιάστηκε το 1982 και έμελλε να αποτελέσει ένα από τα πιο καλοπωλημένα μοντέλα της γερμανικής φίρμα. Για να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την έλευση του best-seller μοντέλου της, η Opel αποκάλυψε σήμερα μία ειδική έκδοση με ρετρό καταβολές και την ονομασία 40 Years.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε δίχρωμο εξωτερικό

Το γερμανικό μικρό στη συγκεκριμένη έκδοση θα προσφέρεται με έντονο κόκκινο χρώμα, για να παραπέμπει στο αρχικό χρώμα που είχε η πρώτη γενιά του Corsa. Ωστόσο η μαύρη οροφή θα είναι διαθέσιμη για να δημιουργεί αντίθεση και φυσικά να δίνει τον σύγχρονο τόνο της εποχής που βρίσκουμε σε όλο και περισσότερα αυτοκίνητα το 2022. Η Opel θα πουλά το Corsa 40 Years με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών φινιρισμένες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα με ματ λεπτομέρειες.  Η μάσκα και τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών διατίθενται αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα, όπως και η πίσω αεροτομή που είναι τοποθετημένη στην οροφή.

Με πλούσιο εξοπλισμό

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, το Corsa 40 Years θυμίζει τον πρόγονό του με καρό ταπετσαρίες. Από κει και πέρα μία μικρή πινακίδα στο ταμπλό μπροστά από τη θέση του συνοδηγού θα αναγράφει τον αριθμό της μονάδας. Ως ειδική έκδοση, το Corsa 40 Years διατίθεται με στάνταρ εξοπλισμό που ποικίλλει και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυτόματους προβολείς LED, συνδεσιμότητα με Apple CarPlay / Android Auto και πλήθος συστημάτων ασφαλείας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEUGEOT NEW EVANS
4green