• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η καρότσα του μοντέλου έχει μήκος 1,65 μέτρα.

Το Dacia Duster τώρα επίσημα και σε Pick-Up

6.726 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/10/2020

Ως ιδέα υπήρχε για πολλά χρόνια, στη συνέχεια η ρουμανική εταιρεία Romturingia δημιούργησε ένα πρωτότυπο και σήμερα η Dacia αποκάλυψε επίσημα το μοντέλο παραγωγής του Duster Pick-Up.


Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!


Δύο χρόνια πριν, η ρουμανική εταιρεία Romturingia παρουσίασε ένα Pick-Up πρωτότυπο βασισμένο στο Dacia Duster δεύτερης γενιάς. Από τότε η Dacia συνεργάστηκε με τη Romturingia για να αναπτύξει ένα μοντέλο παραγωγής και σήμερα το Dacia Duster Pick-Up κυκλοφόρησε επίσημα στη Ρουμανία, αποκλειστικά ως μονοκάμπινο για να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο φόρτωσης.
 
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η καρότσα του μοντέλου έχει μήκος 1,65 μέτρα, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1.000 λίτρα, ενώ το ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να μεταφέρει φτάνει τα 500 κιλά. Μένοντας στο πίσω μέρος να πούμε πως η πίσω πόρτα, διατηρεί τον εξωτερικό σχεδιασμό αυτής του Duster SUV και ενσωματώνει το τρίτο φως φρένων στην κορυφή.
 
Σε σύγκριση με το Duster SUV, το pickup είναι κατά 19 χιλιοστά μικρότερο (4.341 χλστ.), όμως η απόσταση από το έδαφος είναι μεγαλύτερη κατά 14 χιλιοστά. Έχοντας ως βάση την έκδοση 4 × 4 του Duster SUV, το Pick-Up προσφέρεται με ένα μόνο σύστημα κίνησης που προϋποθέτει τον 1,5 λίτρων BlueDCi turbodiesel κινητήρα (115 PS και 260 Nm ροπής) συνδυασμένο με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και τετρακίνηση.
 
Η Dacia προσφέρει το Duster Pick-Up σε λευκό εξωτερικό χρώμα (Glacier White), με όλα τα μοντέλα να έχουν στάνταρ ζάντες 16 ιντσών. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης τα συστήματα Hill Start assist, Hill Descent Control, ESP, ABS με EBD, καθώς και μπροστινούς και πλευρικούς αερόσακους.
 
Το Duster Pick-Up κοστίζει 22.546 ευρώ στη Ρουμανία, ενώ η παραγγελίες ξεκινούν από σήμερα, 22 Οκτωβρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το μοντέλο θα προσφερθεί και σε άλλες αγορές.

51 διαθέσιμα άρθρα για DACIA  DUSTER

Tags: DACIA DUSTER