Η Gazoo Racing προσέφερε στο kei car έκδοση GR Sport.

Το Daihatsu Copen GR Sport

4.931 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

To τμήμα Gazoo Racing έδωσε την φροντίδα του στο Daihatsu Copen προσφέροντάς του μια σειρά από αναβαθμίσεις.

To νέο της δημιούργημα αποκάλυψε το τμήμα Gazoo Racing της Toyota αλλά, αντίθετα με ό,τι θα περίμενε κανείς, δεν πρόκειται για κάποιο μοντέλο της φίρμας αλλά για το Copen roadster της Daihatsu, που είναι εν πολλοίς κάτω από την σκεπή του ιαπωνικού κολοσσού κατασκευής αυτοκινήτων.

Η Gazoo Racing προσέφερε στο kei car έκδοση GR Sport προσφέροντάς του αναβαθμίσεις τόσο στην εμφάνιση όσο και στα μηχανικά του μέρη. Ξεκινώντας από την πηγή ισχύος, το διθέσιο roadster εξοπλίζεται ένα 3κύλινδρο μοτέρ 660 κ.εκ. απόδοσης 65 ίππων που συνεργάζεται με αυτόματο CVT ή 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με το roadster να λαμβάνει τώρα και ολοκαίνουριο σύστημα ανάρτησης που βελτιώνει την ποιότητα κύλισης αυξάνοντας παράλληλα την ακαμψία του αμαξώματος.

Όσον αφορά την εμφάνιση, το Copen έχει τώρα πιο σπορ look χάρη σε ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, φρεσκαρισμένη γρίλια και μοναδικές BBS ζάντες αλουμινίου. Τα φωτιστικά σώματα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένα ενώ και τα φώτα ομίχλης είναι αλλαγμένα σε σχέση με το «κανονικό» Copen. Στο εσωτερικό υπάρχουν Recaro σπορ καθίσματα, Μοmo τιμόνι και ανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων.

Το Daihatsu Copen GT Sport θα κάνει το εμπορικό του λανσάρισμα στην Ιαπωνία τον επόμενο μήνα με τιμή από 22.500 δολάρια για την έκδοση με το μηχανικό και από 22.000 δολάρια για το αυτόματο κιβώτιο. Η Τοyota προσφέρει ήδη στο μοντέλο και κάποια TRD καλούδια με το ανάλογο κόστος.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto