3 φωτογραφίες »

Μετράει αντίστροφα για το τέλος του το Fast & Furious.

Το Fast & Furious μας λέει αντίο

2.283 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2020)

Όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος και όπως φαίνεται αυτό το τέλος για το Fast & Furious έχει ήδη προγραμματιστεί.


Για αυτούς που έχουν χάσει το λογαριασμό, να θυμίσουμε πως στις 28 Μαΐου 2021, αν βέβαια δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον κορωνοϊό, θα παρουσιαστεί στους κινηματογράφους η ένατη «δόση» της ταινίας Fast & Furious. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού μετά από αυτή τη ταινία αναμένεται να γυριστούν ακόμα δύο, οι οποίες θα αποτελέσουν και τις τελευταίες!
 
Οι πληροφορίες από τα μέσα του εξωτερικού κάνουν λόγο πως η Universal Pictures έχει λάβει την απόφαση να ολοκληρώσει την αρχική ιστορία του Fast and Furious, βάζοντας παράλληλα τέλος στους ήρωες της ταινίας που μας συστήθηκαν από το F&F1 και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν μέχρι και το F&F11.
 
Η φημολογία πως μετά το τέλος, η ταινία θα επιστρέψει αλλά με νέα πλοκή και νέους ήρωες είναι κάτι που ήδη υπάρχει στις τάξεις των σινεφίλ, όμως μέχρι στιγμής οι αρμόδιοι δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. Παράλληλα υπάρχουν και οι φωνές που αναφέρουν πως μετά το τέλος του Fast & Furious θα υπάρξουν νέες ταινίες όπου θα πρωταγωνιστούν μεμονωμένα οι ήρωες που γνωρίσαμε μέσα από το Fast & Furious, κάτι που είναι πολύ πιθανό σύμφωνα με τους ειδικούς του είδους.
 
Πως να μην είναι πιθανό άλλωστε, όταν οι οκτώ ταινίες Fast & Furious και το Hobbs and Shaw έχουν κερδίσει περισσότερα από 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής. Οπότε ακόμα και να πούμε αντίο στο Fast & Furious, μάλλον δε θα κάνουμε το ίδιο με τους πρωταγωνιστές των ταινιών. Ίδωμεν.   

Mercedes
test center