Το αυτοκίνητο ονομάζεται WD-40/SEMA Cares Boosted Bronco και φυσικά ξεχωρίζει από τη μπλε βαφή και κυρίως τις κίτρινες λεπτομέρειες, δύο χρώματα που θυμίζουν τη γκάμα προϊόντων της WD-40.

Το Ford Bronco της SEMA

1.903 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2017)

Φέρνοντας στο νου κάποιο παραδείσιο πουλί, ένα Ford Bronco του 1966 θα εμφανιστεί αργότερα φέτος στην «θεόμουρλη» έκθεση του Λας Βέγκας, την περίφημη SEMA. Ας το γνωρίσουμε το ιδιαίτερο αυτό off-roader…

Ένα πειραγμένο Ford Bronco του 1966 θα κάνει ντεμπούτο αργότερα φέτος στην έκθεση βελτιωτών του Λας Βέγκας, την περίφημη SEMA. Το εν λόγω Bronco δημιουργήθηκε από την WD-40 Co, τον αναγνωρισμένο κατασκευαστή Aaron Vaccar και την The Vaccar Co.
   
Μετά την SEMA, το εκθεσιακό όχημα θα δημοπρατηθεί ώστε να μαζευτούν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση Childheld που στηρίζει τα κακοποιημένα και παρατημένα παιδιά, αλλά και τον οργανισμό SEMA Memorial Scholarship Fund, που προσφέρει υποτροφίες σε φοιτητές που θέλουν να μπουν στο χώρο της αυτοκίνησης.
 
Το αυτοκίνητο ονομάζεται WD-40/SEMA Cares Boosted Bronco και φυσικά ξεχωρίζει από τη μπλε βαφή και κυρίως τις κίτρινες λεπτομέρειες, δύο χρώματα που θυμίζουν τη γκάμα προϊόντων της WD-40. Επιπλέον, το όχημα διαθέτει κινητήρα EcoBoost, δίχως να επισημαίνεται ποιον ακριβώς.
 

NEO TRAFIC
4green