Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Cameron Bresn οραματίστηκε την απάντηση της Buick στο Volkswagen Golf. Το ονόμασε Luna και είχε κατά νου το 2025, οπότε δημιούργησε ένα φουτουριστικό και ιδιαίτερα λείο σχέδιο
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Cameron Bresn οραματίστηκε την απάντηση της Buick στο Volkswagen Golf. Το ονόμασε Luna και είχε κατά νου το 2025, οπότε δημιούργησε ένα φουτουριστικό και ιδιαίτερα λείο σχέδιο.

To Golf της Buick

3.389 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2017)

Κανένα από τα έξι μοντέλα της Buick δεν έχει hatchback αμάξωμα, κάτι που είπε να «διορθώσει» ανεξάρτητος σχεδιαστής φτιάχνοντας το Golf της Buick. Περισσότερο το Scirocco θα λέγαμε εμείς…

Η γκάμα της Buick αποτελείται από έξι μοντέλα, κανένα από τα οποία όμως δεν διαθέτει hatchback αμάξωμα, με εξαίρεση το κινέζικο re-badged Opel Astra. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει ακουστεί κάποια είδηση σχετικά με πρόθεση των Αμερικάνων να φτιάξουν κάτι για τη δημοφιλή αυτή κατηγορία.

Θα λέγαμε πως το δίθυρο-τετραθέσιο του πράγματος μάλλον παραπέμπει στο Scirocco.

Θα λέγαμε πως το δίθυρο-τετραθέσιο του πράγματος μάλλον παραπέμπει στο Scirocco.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  
Αυτό δεν πτόησε τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Cameron Bresn, ο οποίος οραματίστηκε την απάντηση της Buick στο Volkswagen Golf. Το ονόμασε Luna και είχε κατά νου το 2025, οπότε δημιούργησε ένα φουτουριστικό και ιδιαίτερα λείο σχέδιο.
 
Θα λέγαμε πως το δίθυρο-τετραθέσιο του πράγματος μάλλον παραπέμπει στο Scirocco. Εννοείται πως το εσωτερικό είναι εστιασμένο στην άνεση και στην πολύ-λειτουργικότητα. Υπάρχει η επιλογή για αυτόνομη οδήγηση, οπότε οι θέσεις ξαπλώνουν για ξεκούραση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto