Το Hyundai Ioniq 6 First Edition ξεπούλησε σε λιγότερο από 24 ώρες

Το Hyundai Ioniq 6 First Edition ξεπούλησε σε λιγότερο από 24 ώρες

52.764 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2022)

Το νέο Hyundai Ioniq 6 First Edition ξεπούλησε στην Ευρώπη μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, δίνοντας και τις 2.500 μονάδες της ειδικής έκδοσης!

Ξεπούλησε!

Ανάρπαστο μέσα σε λίγες ώρες έγινε το τελευταίο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Hyundai, το Ioniq 6 First Edition. Η κορεατική μάρκα με το που λάνσαρε την αρχική, ειδική έκδοση των 2.500 μονάδων στους Ευρωπαίους, εκείνοι έσπευσαν για να κλείσουν μία από αυτές με αποτέλεσμα σε λιγότερο από 24 ώρες το μοντέλο να έχει ξεπουλήσει. Θυμίζουμε πως οι χώρες στις οποίες λανσαρίστηκε το Ioniq 6 First Edition, ήταν οι Γερμανία, Γαλλία, Νορβηγία, Ολλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη, πουλήθηκαν 1.000 μοντέλα από τα 2.500.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

20άρες ζάντες

Το Ioniq 6 First Edition, πατάει σε τροχούς 20 ιντσών, τα εμβλήματα της Hyundai είναι από μαύρο αλουμίνιο και θα προσφερθεί στα εξής εξωτερικά χρώματα: Biophilic Blue Pearl, Serenity White Pearl, Nocturne Grey Metallic και Gravity Gold Matte.

Μαύρο εσωτερικό με καρό θέμα

Το εσωτερικό αποκτά επίσης σκούρα υπόσταση. Τα καθίσματα περιλαμβάνουν αποκλειστικό μείγμα δέρματος και υφάσματος, ενώ το καρό σχέδιο που βλέπουμε εμφανίζεται και στα πατάκια που είναι κατασκευασμένα από Econyl. Το ταμπλό και τα υπόλοιπα πάνελ είναι μαύρης απόχρωσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEUGEOT NEW EVANS
4green