Το Hyundai Kona του Iron Man.

Η φίρμα αναφέρει πως το μοντέλο έχει προσαρμοσμένα φώτα ημέρας που προσομοιάζουν το εμπρόσθιο μέρος με τη μάσκα και το σχήμα των ματιών του κοστουμιού Iron Man.

Tο crossover πρόκειται να κατασκευαστεί κανονικά.

Το εσωτερικό.

Το Hyundai Kona του Iron Man (+vid)

9.958 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2018)

Αν κανείς αναρωτιέται τι αυτοκίνητο θα μπορούσε να οδηγάει ο Iron Man, η Hyundai έρχεται να μας δώσει την απάντηση, η οποία είναι ένα Hyundai Kona.

Το συγκεκριμένο μοντέλο που βλέπετε δεν είναι κάποιο αστείο ή κάποιο παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα της συνεργασίας της κορεατικής μάρκας με την γνωστή εταιρεία στον χώρο τον Comic, Marvel, που κατασκεύασαν αυτή την ειδική έκδοση του Hyundai Kona.
 
Η φίρμα αναφέρει πως το μοντέλο έχει προσαρμοσμένα φώτα ημέρας που προσομοιάζουν το εμπρόσθιο μέρος με τη μάσκα και το σχήμα των ματιών του κοστουμιού Iron Man, ενώ στην οροφή μπορεί κανείς να δει το πρόσωπο του υπερήρωα. Από κει και πέρα άλλα σχεδιαστικά στοιχεία περιλαμβάνουν τις 18άρες ζάντες στο κέντρο των οποίων δεσπόζει η μορφή του Iron Man, ενώ σε ότι φορά το εσωτερικό, στην οθόνης αφής που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφοριών έχουν εγκατασταθεί τα γραφικά του ήρωα της Marvel.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το crossover πρόκειται να κατασκευαστεί κανονικά από τη Hyundai, με την παραγωγή του να ξεκινά το Δεκέμβριο, ενώ η έκδοση Iron Man του Kona θα προσφερθεί παγκοσμίως, βεβαίως κατόπιν παραγγελίας.
 

VW LEASEPRO
test center