2 φωτογραφίες »

Κάτω από το καπό θα βρεθεί μάλλον ο 4κύλινδρος τούρμπο κινητήρας των 2,5 λίτρων.

Το Hyundai Tucson N;

9.674 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2020)

Αυτή είναι μια πρώτη πρόταση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για το πως θα μοιάζει το νέο Hyundai Tucson σε έκδοση επιδόσεων Ν.


Το νέο Hyundai Τucson έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα αυτόν τον μήνα και ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται στο φως αναφορές πως το τμήμα N της μάρκας ετοιμάζεται να κατασκευάσει την έκδοση επιδόσεων του μοντέλου.

Οι πρώτες πληροφορίες από το στρατόπεδο της Hyundai κάνουν λόγο πως το Tucson Ν θα είναι έτοιμο σε ένα χρόνο από τώρα και θα υιοθετήσει αρκετά καινούρια σχεδιαστικά στοιχεία, όπως τουλάχιστον θεωρεί ο ανεξάρτητος οίκος KDesign ΑG στο ψηφιακό σχέδιο που ετοίμασε για το μοντέλο.

Στον πρόβολο, το SUV στην έκδοση N θα λάβει διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα με επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, ανασχεδιασμένους αεραγωγούς χαμηλά, νέο πίσω προφυλακτήρα με ανασχεδιασμένο διαχύτη, μαύρα φωτιστικά σώματα, ράγες και δύο στρογγυλές απολήξεις για το σύστημα της εξάτμισης.

Κάτω από το καπό θα βρεθεί μάλλον ο 4κύλινδρος τούρμπο κινητήρας των 2,5 λίτρων που δίνει το παρών και στα Sonata N-Line και Kia Κ5 GT, ωστόσο μια καλή επιλογή θα ήταν ο γνωστός μας 2λιτρος που προσφέρει ισχύ στο i30 N με ιπποδύναμη έως 280 άλογα. Ακόμα, υπάρχουν αναφορές πως η Hyundai θα προσφέρει και μια δεύτερη υβριδική έκδοση με περίπου 230 άλογα.

Κλείνοντας να πούμε πως το νέο Tucson το οποίο θα έχει στη φαρέτρα του πλήθος συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού θα βρίσκεται στις ευρωπαϊκές αγορές έως το τέλος του έτους, ενώ από το 2021 πέραν της plug-in υβριδικής έκδοσης θα δούμε και την N Line.  
 

Mercedes
test center