Το Hyundai i20 Active στηρίζεται στην hatchback έκδοση του κορεάτικου μικρού μοντέλου και θα λανσαριστεί στην Ινδία τον επόμενο μήνα. Αργότερα φέτος, θα ακολουθήσει και η παγκόσμια διάθεση του μοντέλο
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Hyundai i20 Active στηρίζεται στην hatchback έκδοση του κορεάτικου μικρού μοντέλου και θα λανσαριστεί στην Ινδία τον επόμενο μήνα. Αργότερα φέτος, θα ακολουθήσει και η παγκόσμια διάθεση του μοντέλου.

Το Hyundai i20 και crossover

5.190 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2015)

Στην Ινδία θα ξεκινήσει την «καριέρα» της η crossover εκδοχή του νέου Hyundai i20, του i20 Active, ενώ αργότερα φέτος, θα ακολουθήσει και η παγκόσμια διάθεση του μοντέλου.

Η Hyundai Ινδίας έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα του i20 Active crossover. Στηρίζεται στην hatchback έκδοση του κορεάτικου μικρού μοντέλου και θα λανσαριστεί στην Ινδία τον επόμενο μήνα. Αργότερα φέτος, θα ακολουθήσει και η παγκόσμια διάθεση του μοντέλου.Από όσα μπορούμε να κρίνουμε από τα σκίτσα, η crossover εκδοχή του i20 θα φέρει τροποποιημένους προφυλακτήρες, πλαστικά προστατευτικά του αμαξώματός του, φώτα ημέρας LED και στρογγυλούς προβολείς ομίχλης. Πίσω, παρατηρούμε επίσης φώτα τεχνολογίας LED και ποδιά αλουμινίου.Σύμφωνα με τις πρώτες (ανεπίσημες) πληροφορίες, το i20 Active θα παίρνει κίνηση από ένα σύνολο βενζίνης 1,2 λίτρων που συνεργάζεται με 5άρι μηχανικό κιβώτιο, αλλά και με έναν κινητήρα πετρελαίου 1,4 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με κιβώτιο 6 σχέσεων. Τέλος, αυξημένη είναι –εύλογα- η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, ενώ –προφανώς- η ανάρτηση θα φέρει νέες ρυθμίσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center