Δείτε τις επιδόσεις αλλά και το video του νέου SEAT Ibiza Cupra.

Δείτε τις επιδόσεις αλλά και το video του νέου SEAT Ibiza Cupra.

To Ibiza Cupra σε αριθμούς (+video)

4.000 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2015)

Το νέο Ibiza Cupra εξοπλίζεται με τον μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα των 1,8 λίτρων, με 192 ίππους και 320 Nm ροπής. Δείτε τις επιδόσεις αλλά και video.

Νούμερα αυξημένα κατά 12 ίππους και 70 Nm αντίστοιχα, συγκριτικά με αυτά που απέδιδε ο προηγούμενος κινητήρας των 1,4 λίτρων. 
Σύμφωνα με τη SEAT τα 0-100 χλμ/ώρα το Ibiza Cupra τα ολοκληρώνει σε 6,7 δλ. με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 235 χλμ/ώρα, ενώ η μετάδοση της κίνησης θα πραγματοποιείται από ένα 6ταχυτο μηχανικό κιβώτιο.Εξωτερικά τώρα το SΕΑΤ Ibiza Cupra facelift δεν διαφέρει από την ανανεωμένη γενιά του μοντέλου, με την ειδοποιό διαφορά, ότι πατάει πάνω σε ζάντες 17 ιντσών, οι οποίες ανήκουν στο στάνταρ εξοπλισμό, όπως και τα bi-xenon, αλλά και τα LED φώτα ημέρας. Ανανεωμένο όμως είναι και το εσωτερικό του, στο οποίο ενσωματώνονται οι τεχνολογίες από το μεγαλύτερο Leon Cupra. 
Αρχικά ανασχεδιασμένο είναι το τιμόνι, όπως και το σύστημα infotainment, το οποίο φέρει νέα εμφάνιση, διαθέτει τεχνολογία MirrorLink και έχει εγκατεστημένα τα Apple CarPlay και Android Auto. Και στο Ibiza, όπως και στο Leon, υπάρχει το Drive Profile σύστημα, δια μέσου του οποίου ο οδηγός μπορεί να επιλέξει το οδηγικό προφίλ που του ταιριάζει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto