Η τιμή της έκδοσης Stealth είναι  44.005 λίρες ή 50.700 ευρώ.

H Ιsuzu θα προσφέρει μόνο 10 τέτοια αυτοκίνητα.

Η τιμή της έκδοσης Stealth είναι  44.005 λίρες ή 50.700 ευρώ.

To Isuzu D-Max AT35 γίνεται Stealth!

4.639 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2018)

Την δική της έκδοση περιορισμένης παραγωγής με την ονομασία Stealth παρουσίασε η Isuzu για το D-Max. Δείτε τι περιλαμβάνει.

Μετά την αποκάλυψη της νέας ΑΤ32 έκδοσης του Nissan Navara, η Isuzu αποκάλυψε την δική της έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το D-Max AT35 με την ονομασία Stealth.

H Ιsuzu θα προσφέρει μόνο 10 τέτοια αυτοκίνητα που εξοπλίζονται πλέον με μπάρες οροφής, πλαϊνά σκαλοπάτια, νέα γρίλια, φωτιστικά σώματα ομίχλης ενώ πλέον οι καθρέπτες, οι λεπτομέρειες του πίσω προφυλαχτήρα και τα εμβλήματα της μάρκας είναι  βαμμένα σε μαύρο χρώμα για να ταιριάζουν με την Cosmic Black Mica βαφή του υπόλοιπου αμαξώματος.
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος κινείται σχεδιαστικά στα ίδια πλαίσια με την έκδοση να λαμβάνει μοναδική επένδυση από δέρμα, οθόνη 9 ιντσών για το σύστημα infotainment και σύστημα ήχου αποτελούμενο από 9 ηχεία.

Ο William Brown, υψηλόβαθμο στέλεχος της Isuzu στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε: «To Stealth είναι ένα exclusive pick-up με ασυναγώνιστη παρουσία. Συνεχίζει την κληρονομιά του Isuzu D-Max Arctic AT35 και την πηγαίνει στο άλλο επίπεδο.»

Η τιμή της έκδοσης Stealth είναι  44.005 λίρες ή 50.700 ευρώ.

Toyota
moto