Το εικονιζόμενο Kia Soul, που παρουσιάστηκε στη Φρανκφούρτη, θα αποκτήσει μέσα στο 2014 και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εικονιζόμενο Kia Soul, που παρουσιάστηκε στη Φρανκφούρτη, θα αποκτήσει μέσα στο 2014 και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Το Kia Soul και ηλεκτρικό

6.136 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2013)

Η Kia μετά την παρουσίαση της νέας γενιάς Soul ανακοίνωσε πως μέσα στο 2014 θα λανσάρει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοσή του, η οποία θα έχει αυτονομία 200 χλμ. και τελική ταχύτητα 140 χλμ./ώρα.

Η Kia δήλωσε επίσημα ότι ετοιμάζει μία ηλεκτρική έκδοση για το νέο Soul. Όπως είναι φυσικό, το μοντέλο που είχε παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη τον περασμένο μήνα θα αποτελέσει τη βάση -με μικρές βέβαια αλλαγές- για την ηλεκτρική έκδοση.Πολλά στοιχεία δεν έδωσε η εταιρεία στη δημοσιότητα, αλλά στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου (τον Νοέμβριο στο Λος Αντζελες) θα δημοσιοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες επίσημα.Πάντως, οι φήμες αναφέρουν ότι το εν λόγω μοντέλο θα μπορεί να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 12 δλ., αγγίζοντας την τελική ταχύτητα των 140 χλμ./ώρα. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που διέρρευσαν, θα αρκεί μία φόρτιση για να κινηθεί 200 χλμ.Τέλος, το ηλεκτρικό Soul θα μπει στην παραγωγή το 2014, ενώ προβλέπεται να λανσαριστεί, αρχικά τουλάχιστον, στην αμερικανική αγορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto