7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Lada Niva επέστρεψε με ειδική έκδοση

24.919 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2021)

Ο «μύθος» του Lada Niva ζει ξανά με μία νέα ειδική έκδοση του μοντέλου διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες και περιορισμένο αριθμό μονάδων!

Η γερμανική εταιρεία Partisan Motors είχε ανακοινώσει πέρυσι πως θα ετοιμάσει μία νέα ειδική έκδοση του Lada Niva, για να προσφερθεί αποκλειστικά στη Γερμανία, κατασκευάζοντας μάλιστα μόνο 50 μονάδες. Τηρώντας λοιπόν το λόγο της η παραγωγή των μοντέλων ξεκίνησε.  

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ειδική έκδοση
Θέλοντας να τιμήσει τα 50ά γενέθλια της AvtoVAZ, της εταιρείας που κατέχει τη Lada, το νέο μοντέλο πήρε την ονομασία Lada 50th Anniversary Limited Edition. Στην παρούσα έκδοση το Niva έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με την τυπική έκδοση του μοντέλου. Έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, νέες μοναδικές ζάντες αλουμινίου, ελαστικά BF Goodrich, έξτρα επενδύσεις στα φτερά, διαφορετικούς προφυλακτήρες, χώρο για εργάτη, ράγες οροφής, snorkel και αναβαθμισμένους προβολείς.
 
Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι μικρότερης έκτασης και περιλαμβάνουν καθίσματα με σπορ μαύρη δερμάτινη επένδυση και κόκκινες ραφές.
 
Με 19.900 ευρώ
Το Lada Niva της Partisan Motors πωλείται στην Γερμανία για 19.900 ευρώ, μαζί με μία ειδική πλακέτα και πιστοποιητικό από τον κατασκευή.

Κι' όμως είναι ακόμα εδώ!
Ο «μύθος» του Lada Niva ζει ξανά με μία νέα ειδική έκδοση του μοντέλου, διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες και περιορισμένο αριθμό μονάδων!
Θα το ήθελες και πάλι πίσω στην Ελλάδα;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
NISSAN