5 φωτογραφίες »

To Land Rover Defender του Τζέιμς Μποντ

3.220 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2021)

Tα αυτοκίνητα της Land Rover πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ και οι Βρετανοί το γιορτάζουν με μια νέα ειδική έκδοση για το Defender.

H Land Rover γιορτάζει την συμμετοχή της στην πιο πρόσφατη ταινία του James Bond «No Time To Die» με μια μοναδική έκδοση για το Defender που τιμά τον πιο γνωστό κατάσκοπο της έβδομης τέχνης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το Land Rover Defender V8 Bond Edition είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Defender 110 και Defender 90 για μόνο 300 αυτοκίνητα και έχει πάνω του στοιχεία εμπνευσμένα από τα αυτοκίνητα που εμφανίζονται στην ταινία. Όπως ήταν αναμενόμενο, το μαύρο χρώμα διαδραματίζει προεξέχοντα ρόλο στο αυτοκίνητο, αφού βλέπουμε πως η έκδοση συνδυάζει το Extended Black πακέτο με 22άρες Luna Gloss Black ζάντες αλουμινίου αλλά και Xenon μπλε μπροστινές δαγκάνες φρένων. Το βρετανικό SUV έχει πάνω του επίσης ένα έμβλημα «Defender 007», μοναδικά γραφικά στο κατώφλι των θυρών και ειδικά γραφικά κατά το άνοιγμα της οθόνης αφής. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται επίσης με εμβλήματα «One of 300» και «SV».

 Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 κινητήρας χωρητικότητας 5,0 λίτρων που αποδίδει 525 άλογα και 625 Nm ροπής που, στην έκδοση 90, δίνει την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να φτάσει τα 96 χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα, με την μέγιστη τελική ταχύτητα να ορίζεται στα 240 χλμ./ώρα.

«Το Land Rover Defender V8 Bond Edition είναι μια αποκλειστική έκδοση για το πιο ισχυρό Defender που έγινε ποτέ, εμπνευσμένη από οχήματα που εμφανίζονται στο No Time To Die», δήλωσε ο Finbar McFall, διευθυντής της Land Rover. «Αντιπροσωπεύει μια συνάντηση δύο μεγάλων βρετανικών εμπορικών σημάτων και είναι μια μοναδική γιορτή της 38χρονης συνεργασίας της Land Rover με τον Τζέιμς Μποντ».
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
vw