Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Με τη σύμπραξή της ελβετικής εταιρείας Sortimo, η Mercedes-Benz Vans δημιουργεί την eCamper έκδοση του ηλεκτρικού EQV.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με τη σύμπραξή της ελβετικής εταιρείας Sortimo, η Mercedes-Benz Vans δημιουργεί την eCamper έκδοση του ηλεκτρικού EQV.

Το Mercedes EQV γίνεται eCamper

5.007 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2022)

Το ηλεκτρικό «alter-ego» της Mercedes Benz V-Class, το EQV, μετατρέπεται σε ένα ηλεκτρικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο αυτονομίας έως και 363 χλμ., το οποίο προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις του κάμπινγκ, δίχως να εκπέμπει ρύπους.

Το Mercedes EQV γίνεται ηλεκτρικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο!


    Τα δύο ηλιακά πάνελ συνολικής ισχύος περίπου 400 Watt, τα οποία μπορεί να εγκαταστήσει η Sortimo κατόπιν παραγγελίας, είναι επίσης ιδιαίτερα ελαφριά και εξασφαλίζουν επιπλέον αυτονομία.

    Τα δύο ηλιακά πάνελ συνολικής ισχύος περίπου 400 Watt, τα οποία μπορεί να εγκαταστήσει η Sortimo κατόπιν παραγγελίας, είναι επίσης ιδιαίτερα ελαφριά και εξασφαλίζουν επιπλέον αυτονομία.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Με τη βοήθεια της ελβετικής Sortimo
  • Σε δύο εκδόσεις μήκους και 2 μπαταρίες για αυτονομία έως και 363 χλμ.
  • Με pop-up» οροφή, 2ο κρεβάτι στο πίσω μέρος και μικρή κουζίνα
  • Με φωτοβολταϊκά πάνελ για επιπλέον αυτονομία
 
Η Mercedes Benz Vans -με τη σειρά Marco Polo- έχει μια μακρά παράδοση στη δημιουργία αυτοκινούμενων τροχόσπιτων. Πλέον η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό camper van, που στηρίζεται στο EQV και το οποίο έχει προέλθει από την ελβετική εταιρεία Sortimo Walter Ruegg PLC. Το eCamper διαθέτει μια «pop-up» οροφή, ένα κρεβάτι στο πίσω μέρος του και μία μικρή κουζίνα στον χώρο αποσκευών.
 
Αναλυτικότερα, η μετατροπή της Sortimo είναι μεταβλητή, με τις επιλογές να περιλαμβάνουν μια αναδυόμενη οροφή με κρεβάτι οροφής και ένα κουτί πολλαπλών λειτουργιών με κρεβάτι και μονάδα κουζίνας, το οποίο εδράζει στον χώρο αποσκευών του οχήματος.

Η κουζίνα χρησιμοποιεί ένα σύστημα συρταριών και διαθέτει νεροχύτη, αποσπώμενη κουζίνα αερίου με δύο εστίες, ψυγείο και συρτάρια για μαχαιροπίρουνα, μαγειρικά σκεύη και προμήθειες. Το σύστημα κρεβατιού είναι εγκατεστημένο πάνω από τη μονάδα της κουζίνας και μπορεί να ξεδιπλωθεί με μερικά βήματα, δημιουργώντας ένα κρεβάτι που είναι προσαρμοσμένο ακριβώς στο πλάτος του  Mercedes-Benz EQV.
 
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των πρόσθετων μονάδων για τις ανάγκες του camping είναι η ελαφριά κατασκευή τους, κάτι που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο στην περίπτωση ενός ηλεκτρικού οχήματος, γιατί κάθε κιλό που εξοικονομείται μεταφράζεται σε μεγαλύτερη αυτονομία. Τα δύο ηλιακά πάνελ συνολικής ισχύος περίπου 400 Watt, τα οποία μπορεί να εγκαταστήσει η Sortimo κατόπιν παραγγελίας, είναι επίσης ιδιαίτερα ελαφριά και εξασφαλίζουν επιπλέον αυτονομία. Φορτίζουν τόσο την μπαταρία της μίζας όσο και τη βοηθητική μπαταρία για το κάμπινγκ.

Ο περαιτέρω εξοπλισμός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: φιμέ πίσω παράθυρα, εσωτερικό φωτισμό για το πίσω μέρος, συμπεριλαμβανομένων ενσωματωμένων θυρών USB, και περιστρεφόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού. Προαιρετικά, μπροστά μπορεί να τοποθετηθεί και ένας πάγκος τριών ατόμων. Συνέχεια του άρθρου >>>