Μοντέλο παραγωγής δεν πρέπει να περιμένουμε.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός 2,3 λίτρων κινητήρας diesel απόδοσης 190 ίππων και 450 Νm ροπής.

To Navara Dark Sky Concept

10.183 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2018)

Ένα νέο concept βασισμένο πάνω στο Νavara και σχεδιασμένο για να καλύψει τους ερευνητές του διαστήματος σε κάθε τους ανάγκη αποκάλυψε η Nissan.

Ένα νέο concept βασισμένο πάνω στο Navara και σχεδιασμένο για να μεταφέρει αστρονόμους σε οποιαδήποτε περιοχή και αν επιθυμούν παρουσίασε η Nissan κάτω από την ονομασία Dark Sky Concept.

Πέρα από το ProPilot, το pick-up εξοπλίζεται με πλήθος συστημάτων ασφαλείας αλλά και το Intelligent Towing Alignment που φέρνει αυτόματα στην ευθεία το trailer για να συνδεθεί με το Νavara. Περί trailer o λόγος, μεταφέρει ένα υψηλής τεχνολογίας τηλεσκόπιο και μπόλικο ακόμα εξοπλισμό για την μελέτη του διαστήματος ενώ ακόμα, υπάρχουν έξτρα μπαταρίες για να εξυπηρετούν τους αστρονόμους σε κάθε τους ανάγκη όπως laptop, wi-fi κ.α
 
Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός 2,3 λίτρων κινητήρας diesel απόδοσης 190 ίππων και 450 Νm ροπής, η απόσταση του pick-up από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 140 χλστ. ενώ ο εσωτερικός φωτισμός έχει αντικατασταθεί με κόκκινο φως, αφού αυτό το χρώμα εμποδίζει ελάχιστα στην ανθρώπινη όραση τη νύχτα.

Μοντέλο παραγωγής δεν πρέπει να περιμένουμε, ωστόσο η Nissan αναφέρει ότι στόχος της Νissan είναι να επεκτείνει τη χρήση του συστήματος ProPilot και στην υπόλοιπη γκάμα της.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center